Αρσενιάδης:«Κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, κέρδος τα νέα παιδιά»

Gazzetta team
Αρσενιάδης:«Κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, κέρδος τα νέα παιδιά»

bet365

Επιτέλους, χαμογέλασε λίγο ο Κώστας Αρσενιάδης από την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, που ήταν μακράν η καλύτερη στο εφετινό World League για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παρά την ήττα από την Εσθονία με 2-3.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η «γαλανόλευκη» μπορεί να μη βρήκε ούτε απόψε την πρώτη νίκη της, όμως το κέρδος της ήταν ο εγωισμός και η νοοτροπία που έβγαλαν οι διεθνείς και φυσικά το «νέο αίμα», οι Σταύρος Κασαμπαλής και Παρασκευάς Τσέλιος.

«Δεν θα έπρεπε πάντως να είμαστε σκυθρωποί… Ζητάμε να παίξουμε με πολλές ελλείψεις, να δοκιμάσουμε νέα παιδιά κι όλα αυτά χωρίς προπονήσεις» επισήμανε ο ομοσπονδιακός προπονητής. «Η ομάδα δείχνει ότι υπάρχουν δυνατότητες, αλλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή», συνέχισε.

«Η Εθνική πρέπει να χτίσει τη δική της φιλοσοφία και να τη στηρίξει με πολλά παιχνίδια, διοργανώσεις και να είναι πλήρης παντού. Οι αντίπαλοί μας κάνουν βήματα μπροστά σε αυτό, αφού θα είναι όλοι μαζί ως το Σεπτέμβριο, ενώ εμείς μένουμε πίσω», συμπλήρωσε.

Ως προς την αποτίμηση της διοργάνωσης, υπογράμμισε: «Παρότι πιεστήκαμε πολύ, βγάλαμε πολύ σοβαρά συμπεράσματα, και αγωνιστικά και στα σχήματα που δοκιμάσαμε και από τα νέα παιδιά. Παιχνίδι με παιχνίδι ήταν καλύτεροι, σε μια εντυπωσιακή προσαρμογή που στην Ελλάδα γίνεται σε… ώρες, αντί για μήνες που είναι το φυσιολογικό. Κρατάμε πολλά πράγματα από το World League. Το κέρδος έχει κόστος, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις».

Ο Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι «είχα ξεχάσει πως είναι να εκπροσωπείς το εθνόσημο, μετά τις μικρές Εθνικές ομάδες. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Συνεργάστηκα με σπουδαίους παίκτες και προπονητές κι εκτιμώ την ευκαιρία που μου δόθηκε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Τα νέα παιδιά είχαν λείψει από την Ανδρών. Ελπίζω σε βάθος χρόνου να φέρουμε τα αποτελέσματα που προσδοκά η Ομοσπονδία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα