Στον Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης, στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας

Στον Ολυμπιακό ο Ανδρεάδης, στον ΠΑΟΚ ο Πελεκούδας

bet365

Τις πρώτες μεταγραφικές τους κινήσεις ετοιμάζουν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός με τον πρώτο να βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναγιώτη Πελεκούδα και τον δεύτερο στον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Κάλιο αργά παρά ποτέ για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που σύντομα αναμένεται να κάνουν τις πρώτες τους μεταγραφικές κινήσεις. Οι πρωταθλητές είναι πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Παναγιώτη Πελεκούδα που φέτος είχε μια εξαιρετική χρονιά με τον Παμβοχαϊκό. Με τον 27χρονο κεντρικό υπάρχουν προχωρημένες επαφές και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι φιναλίστ του πρωταθλήματος και κάτοχοι του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ βρίσκονται με την σειρά τους σε προχωρημένες επαφές με τον Ανδρέα Ανδρεάδη, προκειμένου ο πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ φέτος να επιστρέψει στο Ρέντη, εκεί που βρισκόταν για μια τριετία (2009-2012).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα