Εθνική Ανδρών: Αποχαιρέτισε την Αλεξανδρούπολη και πιάνει δουλειά στην Αθήνα

Gazzetta team
Εθνική Ανδρών: Αποχαιρέτισε την Αλεξανδρούπολη και πιάνει δουλειά στην Αθήνα

bet365

Μετά από δέκα ημέρες παραμονή στην Αλεξανδρούπολη, η Εθνική ομάδα αποχαιρέτισε την πρωτεύουσα του Έβρου, με τις καλύτερες των εντυπώσεων και από το μεσημέρι βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (23-28 Μαΐου στην Ολλανδία).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε και σήμερα το πρωί στο «Μ. Παρασκευόπουλος» με τον Κώστα Αρσενιάδη να εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσπάθεια όλων.

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια κι από την οργάνωση που υπήρχε. Αυτό που μας λείπει βέβαια είναι ο χρόνος για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε καθώς ακόμη και τώρα δεν είμαστε πλήρεις», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Σ’ αυτό το πρώτο δεκαήμερο δεν υπήρχε κάτι δυσάρεστο, κάτι που να μας προβληματίσει κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκεί που θα ήθελα να σταθώ όμως είναι στην εξαιρετική φιλοξενία που μας επιφύλασσαν στην Αλεξανδρούπολη. Ειλικρινά αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας και εκ μέρους της ομάδας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια, τον Δήμο, την τοπική Ένωση και όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ. Κι αν είχαμε 10 ημέρες ακόμη κι ήμασταν πλήρεις τότε σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και θα ήμασταν σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα ετοιμότητας»

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η Εθνική ομάδα από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις στο κλειστό του Ρέντη, εκεί όπου Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή (στις 19:00 το πρώτο σερβίς) θα αντιμετωπίσει την Τυνησία σε τρία φιλικά παιχνίδια στα οποία ο κ. Αρσενιάδης περιμένει «να δω τις αδυναμίες που έχουν σαν ομάδα, να δω την κατάσταση όλων των παικτών και θέλουμε αυτά τα παιχνίδια να μας βοηθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα