Αστέρας Νίκαιας: «Όνειρο μας να προσφέρουμε στο βόλεϊ»!

Gazzetta team
Αστέρας Νίκαιας: «Όνειρο μας να προσφέρουμε στο βόλεϊ»!

bet365

Καλές οι επιτυχίες, οι κατακτήσεις τίτλων, όμως το όραμα των ανθρώπων του Αστέρα Νίκαιας δεν… εγκλωβίζεται σε τόσο «στενά» όρια. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση έκανε τον απολογισμό για τη σεζόν 2016-17, εστιάζοντας στους μελλοντικούς της στόχους και βλέψεις!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα των Γυναικών πήρε, από την πρώτη της σεζόν, άνετα το πρωτάθλημα και εξασφάλισε την άνοδό, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αρκούνται σε αυτό! Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, κάθε άνθρωπος που εμπλέκεται ενεργά στα κοινά του Αστέρα Νίκαιας έχει ως όνειρο να προσφέρει στο ελληνικό βόλεϊ και να μοχθήσει για τη βελτίωση του αγαπημένου τους αθλήματος!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αρχή έγινε πέρσι τον Μάρτιο που ανέλαβε τις ακαδημίες ο προπονητής, Παναγιώτης Μαρούλης με στόχο να θέσει τις βάσεις για τις επιτυχίες που ακολούθησαν! Μετά από δύο μήνες σκληρής δουλειάς με τις κορασίδες μας ο coach αποφάσισε να ασχοληθεί με τον σύλλογο με στόχο να δημιουργήσει ένα κλαμπ που δεν θα είχε τίποτα να ζηλέψει από ομάδες πρότυπο του εξωτερικού! Πρώτος του στόχος ήταν η εύρεση ενός ικανού ανθρώπου που θα αναλάμβανε το πόστο του team manager έτσι ώστε να υπάρχει ένας άνθρωπος που να εκτελεί το πλάνο που θα δημιουργηθεί οργανωτικά, προκειμένου ο προπονητής να είχε τον χρόνο να ρίξει το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι.

Στο πρόσωπο του Μιχάλη Μαθιουδάκη βρήκε έναν ικανό άνθρωπο λάτρη της οργάνωσης αλλά και οπαδό του volley! Ο ίδιος ενθουσιάστηκε με αυτά που άκουσε από τον Παναγιώτη Μαρούλη για το πρότζεκτ και τις βλέψεις του Αστέρα και δεν άργησε να δεχτεί την πρόταση του! Γρήγορα δημιουργήσαν ένα ρόστερ με βάση το ταλέντο, τη νεαρή ηλικία και τον καλό χαρακτήρα. Σίγουρα υπήρξαν επιπλοκές στην μεταγραφική περίοδο όντας δύσκολο να πείσεις ελπιδοφόρες επιλογές να σε ακολουθήσουν στο Β’ τοπικό, όμως όλοι μαζί καταφέραμε- εκ του αποτελέσματος- να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ με τις προδιαγραφές που ζητήσαμε!

Παράλληλα με το ρόστερ, ο προπονητής Μαρούλης μαζί με τον team manager Μαθιουδάκη δούλεψαν πολύ για να δημιουργήσουν μια οργάνωση στο τμήμα των γυναικών- νεανίδων και κορασίδων έτσι ώστε να παρέχει η ομάδα ότι θέλει μία αθλήτρια για να αισθάνεται ότι είναι σε έναν σύλλογο top επιπέδου με γνώμονα σίγουρα τα ελληνικά δεδομένα! Δημιουργήθηκε ιδιόκτητο υπερσύγχρονο γυμναστήριο, υπήρξε συμφωνία με φυσικοθεραπεύτρια για άμεση αποκατάσταση και φυσικοθεραπείες με έξοδα αποκλειστικά του συλλόγου, πολλά βοηθητικά εργαλεία για την προπόνηση και την εξέλιξη των αθλητριών, συνεργασία για την ένδυση της ομάδας με γνωστή ιταλική εταιρία και άλλα πολλά!

Επόμενος στόχος βάση του πλάνου που είχε τεθεί ήταν να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ΦΙΛΟΥΣ του Αστέρα Νικαιας… Φιλάθλους που να αγαπούν την ομάδα... Το μεγάλο όνειρο του Παναγιώτη Μαρούλη, όπως έχει πει άλλωστε, είναι να βλέπει τον Αστέρα Νίκαιας να παίζει κάθε αγωνιστική σε γεμάτο γήπεδο και ο αγώνας ανεξάρτητου αποτελέσματος να είναι μια γιορτή, αλλά και ένας τρόπος διαφυγής για το φίλαθλο!

Έτσι δημιουργήθηκε ένας σχεδιασμός για κάθε εντός έδρας αγώνα που περιλάμβανε δώρα στους αντιπάλους, ωραία μουσική και εφέ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ball-girls από τις ακαδημίες, όμορφα πανό που έφτιαξαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι μας που δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ καθιερώθηκαν και τα βραβεία MVP για την καλύτερη αθλήτρια κάθε ομάδας! Μέσα από όλα αυτά που οργανώθηκαν κατάφερε ο Αστέρας Νίκαιας σε κάθε παιχνίδι να έχει μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα κερδίζοντας αγώνα με τον αγώνα περισσότερους φιλάθλους! Όλοι νομίζουμε ότι, σύντομα κόουτς, το όνειρο σου θα γίνει πραγματικότητα!

Σε ένα ακόμα πράγμα που εστίασε η διοίκηση ήταν να βρει έναν τρόπο να ασχολούμαστε περισσότερο και καθημερινά όλοι μας (φίλαθλοι, αντίπαλοι, αθλητές, προπονητές) με τον Αστέρα Νίκαιας! Έτσι έφτιαξε Γραφείο Τύπου, το οποίο με την καταπληκτική του δουλειά συνετέλεσε στη διάδοση του ονόματος του Αστέρα Νίκαιας σε όλη την Ελλάδα. Μας χαροποίησε, μάλιστα, ιδιαίτερα η τρομερή στήριξη του κόσμου από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, γεγονός που αποδεικνύει ότι όλοι κάνουμε πολλή σωστά τη δουλειά μας.

Μιλώντας για το αγωνιστικό πλάνο και στόχους να υπενθυμίσουμε ότι το ρόστερ των γυναικών αποτελούνταν από μόλις 4 ηλικιακά γυναίκες, 4 νεάνιδες, 9 κορασίδες και 3 παγκορασίδες! ΟΛΕΣ έπαιρναν χρόνο στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι, όχι απλά για την συμμετοχή! ΟΛΕΣ είχαν πρωταγωνιστικό και κρίσιμο ρόλο!

Ο στόχος ήταν η άνοδος για τις γυναίκες που επιτεύχθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να αφήσει κανέναν να το αμφισβητήσει, αφού έκανε ήττα ΜΟΝΟ την προτελευταία αγωνιστική των play off όπου είχαν κριθεί όλα. Στο πρωτάθλημα των νεανίδων όπου δεν υπήρχε κανένας στόχος η ομάδα τερμάτισε στην 9 θέση- επίσης, στην πρώτη της συμμετοχή- αφήνοντας πίσω της ιστορικές ομάδες και ακαδημίες! Αποδείξαμε, λοιπόν, ότι το μέλλον μας ανήκει και πως πρέπει να περιμένουμε μεγάλες επιτυχίες.

Στις κορασίδες μια σειρά ατυχιών έφερε την ομάδα μας στο πιο κρίσιμο διήμερο. Τρεις βασικές μας αθλήτριες ήταν ανέτοιμες και έτσι χάσαμε την είσοδο μας στο final four! Παρά τα προβλήματα, μάλιστα, η διαφορά πόντων ήταν αυτή που μας άφησε εκτός…

Οι άνθρωποι του Αστέρα Νίκαιας δουλεύουν ασταμάτητα για την περεταίρω πρόοδο και εξέλιξη του συλλόγου! Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν δεν είναι μόνο αγωνιστικός/ μεταγραφικός. Περισσότερα απ’ όλα μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε στο άθλημα, να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές και χαρακτήρες και – επιτέλους- να δούμε γεμάτα γήπεδα σε αγώνες βόλεϊ! Με γνώμονα όλα αυτά έρχονται πολλές ανακοινώσεις στο άμεσο μέλλον όπου θα φέρει τα όνειρα μας ακόμα πιο κοντά στην πραγματικότητα! Λίγη υπομονή»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα