Πολυτιμότερος της ημιτελικής φάσης ο Αγκάμεζ

Πολυτιμότερος της ημιτελικής φάσης ο Αγκάμεζ

Gazzetta team
Πολυτιμότερος της ημιτελικής φάσης ο Αγκάμεζ

bet365

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Λίμπερμαν Αγκάμεζ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής - MVP Βίκος Cola της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ (θέσεις 1-4) στο πρωτάθλημα Volley League 2016-17.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ αναδείχτηκε για 11η φορά στην καριέρα του MVP σε αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Αναδείχτηκε MVP την 7η αγωνιστική όταν ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-1 σετ. Επίσης έχει ακόμα έξι διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό, δύο με το Παγκράτι και μία με την ΑΕ Νίκαια.

Ο Αγκάμεζ μαζί με τον Ανδρέα Φράγκο, τον Κώστα Στιβαχτή και τον Κονσταντίν Τσούπκοβιτς είναι οι τέσσερις παίκτες που έχουν αναδειχτεί MVP Βίκος Cola στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος διαγώνιος σε τρεις αγώνες της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 και στους τρεις αγώνες, ο Αγκάμεζ σημειώσε συνολικά 54 πόντους με το εντυπωσιακό ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 71%.

1ος ημιτελικός: 20 πόντοι (17/24 επιθέσεις, 71% αποτελεσματικότητα, 2 μπλοκ, 1 άσσος).

2ος ημιτελικός: 17 πόντοι (16/24 επιθέσεις, 67% αποτελεσματικότα, 1 μπλοκ).

3ος ημιτελικός: 17 πόντοι: (15/20, 75% αποτελεσματικότητα, 2 άσσοι).

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ είπε για την διάκριση του: «Είναι ατομική διάκριση αλλά ανήκει σε όλη την ομάδα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Τους αφιερώνω την διάκριση του MVP Βίκος Cola. Το πιο σημαντικό για μένα θα είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά έχοντας κατακτήσει και τους τρεις τίτλους».

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1985 στην Κολομβία και έχει ύψος 2.07. Έχει αγωνιστεί στην Κάλι, την ΑΕ Νίκαια, το Παγκράτι, τον Παναθηναϊκό, την Αρκάς Σμύρνης (Τουρκία), στην Σκάι Γουόλκερς (Ν.Κορέα), στη Φενέρμπαχτσέ (Τουρκία) και από το καλοκαίρι του 2016 στον Ολυμπιακό. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα