Κοβάτσεβιτς: «Περιμένω πιο δύσκολο ματς στη Νάξο»

Κοβάτσεβιτς: «Περιμένω πιο δύσκολο ματς στη Νάξο»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Περιμένω πιο δύσκολο ματς στη Νάξο»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως περιμένει πιο δύσκολο παιχνίδι στη Νάξο, ενώ ο Γιώργος Ρούσης στάθηκε στην απειρία της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά τον πρώτο τελικό έχουν ως εξής:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (21+).

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Μετά την απώλεια του πρώτου σετ δεν αλλάξαμε κάτι, δεν παίξαμε άσχημα στην υποδοχή και στο σερβίς αλλά κάναμε πολλά λάθη. Απλά στην αρχή του δεύτερου σετ μειώσαμε τα λάθη και βελτιωθήκαμε στην άμυνα και έτσι ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Περιμένω πιο δύσκολο ματς στη Νάξο. Αύριο μετά από πολύ καιρό τα κορίτσια θα έχουν ρεπό για ξεκουραστούν γιατί χρειαζόμαστε να παίξουμε καλύτερα στη Νάξο».

Γιώργος Ρούσης: «Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό χρειάζεται διάρκεια και υπομονή δεν είναι μια ομάδα που θα βγάλει εύκολα λάθη. Είναι πάρα πολύ δυσκολο μια ομάδα όπως είμαστε εμείς να παίζει έτσι, θέλει συγκέντρωση και το μυαλό συνέχεια να δουλεύει. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό απλά χρειάζεται περισσότερη υπομονή. Δώσαμε ένα εύκολο σετ στον Ολυμπιακό και μετά ηταν φυσιολογικό όπως ήρθε το αποτέλεσμα. Τα παιδιά κατά κύριο λογο η ομάδα είναι άπειρη. Εμείς έχουμε κάποια τακτική και δεν θα την αλλάξουμε, απλά πρέπει να αλλάξουμε την αντίμετωπιση των φάσεων μέσα στο παιχνίδι».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα