Να πάρει την πρόκριση στην Σαντορίνη ο Ολυμπιακός

Να πάρει την πρόκριση στην Σαντορίνη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Να πάρει την πρόκριση στην Σαντορίνη ο Ολυμπιακός

bet365

Πράξη δεύτερη στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών με τον Α.Ο Θήρας να φιλοξενεί την Τετάρτη (19/4, 17.30) τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ.

Οι «ερυθρόλευκες» φιναλιστ του Challenge Cup έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την τελική φάση του πρωταθλήματος και χρειάζονται ακόμα μια νίκη για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους εκεί όπου τους περιμένει για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στην τελευταία φετινή εντός έδρας αναμέτρησης, ο Α.Ο Θήρας θέλει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση στου Ρέντη, έχοντας τις παρουσίες των Τέρζιτς και Μεταξά αμφίβολες.

Ο προπονητής του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου δήλωσε: «Δεν νομίζω οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματεύεται καθόλου το ερώτημα για το ποιος θα ειναι ο νικητής αλλά για το αν θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί από τον προηγούμενο ημιτελικό. Δυστυχώς η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού καθώς και τα προβλήματα τραυματισμών που δεν μας άφησαν να προπονηθούμε έτσι όπως θα θέλαμε κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Παρόλ’ αυτά παίζουμε για τελευταία φορά στην έδρα μας και θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με μια όμορφη εικόνα για τους φιλάθλους μας».

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, το ευρωπαϊκό ταξίδι και όλη η φετινή πορεία της ελληνικής ομάδας στο Challenge Cup μόνο.. κούραση δεν έχει επιφέρει αφού η συμμετοχή για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας σε τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου άνοιξε την όρεξη στα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς που θέλουν να κάνουν το 2-0 και να προκριθούν στα τελικά του πρωταθλήματος.

«Ο τελικός του Challenge Cup πέρασε, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας την προσπάθεια πρόκρισης σε έναν άλλο τελικό, αυτό του πρωταθλήματος και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρόλευκων, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του την τραυματία Αρέτα Κονόμι και συμπλήρωσε: «Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για τα κορίτσια μετά το σκληρό παιχνίδι και το δύσκολο ταξίδι που είχαμε, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε στην έδρα της Σαντορίνης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα