Μπόσκαν: «Πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε»

Μπόσκαν: «Πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε»

Gazzetta team
Μπόσκαν: «Πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε»

bet365

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν. Στην ευκαιρία του πρώτου σετ που δεν αξιοποιήθηκε στάθηκε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας.

O προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν είπε: «Ήταν η πρώτη νίκη, κερδίσαμε με 3-0. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε σήμερα και από την συνολική εμφάνιση όλης της ομάδας. Θέλω να υπογραμμίσω την απόδοση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, είχε ένα υπέροχο αγώνα, ήταν ασταμάτητος στην επίθεση. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και κάθε αγώνας κόντρα στον Παμβοχαϊκό είναι δύσκολος. Αποφύγαμε τα πολλά λάθη και πρέπει πάντα να παίζουμε πολύ καλά απέναντί τους για να τους κερδίζουμε. Τώρα η σκέψη μας είναι στον επόμενο αγώνα την Πέμπτη».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα. Νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί σήμερα και δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε σοβαροί. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Παίξαμε καλά και κατά διαστήματα πάρα πολύ καλά και δείξαμε ότι θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να παρουσιαστούμε ξανά σοβαροί, να κάνουμε το 2-0 γιατί το σκεπτικό μας είναι να περάσουμε στον τελικό και στη συνέχεια να πάρουμε το τρόπαιο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα και με καλές εμφανίσεις που θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση, στον στόχο μας».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δηληκώστας δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία μας για να κάνουμε ανατροπή στο 1ο σετ αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Με τέτοια απόδοση ο Ολυμπιακός δεν χάνει και μέχρι αύριο να παίζαμε. Ο Αγκάμεζ ήταν εξαιρετικός και γενικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος επιθετικά. Εμείς δεν πήγαμε καλά επιθετικά. Περιμένω περισσότερα στην επίθεση. Έχουμε δύο ημέρες για να δούμε τα λάθη μας και να επιστρέψουμε εδώ για κάτι καλύτερο».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Δεν τον πιέσαμε όσο θα έπρεπε. Για να κερδίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Στην αρχή όλων των σετ ο Ολυμπιακός είχε τις διαφορές και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε τον αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε με πούλμαν από το Βραχάτι για να μας υποστηρίξει. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στον δεύτερο αγώνα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα