Ο Απόλλωνας καλεί τον κόσμο στους αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών

Gazzetta team
Ο Απόλλωνας καλεί τον κόσμο στους αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών

bet365

Να σταθούν δίπλα στις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών ζητάει από τον κόσμο του ο Απόλωνας ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων που έρχονται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφουν τα τμήματα του Γυμναστικού Συλλόγου «Απόλλων Σμύρνης» επιβεβαιώθηκε και από τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Οι άνδρες του Τάσου Κουμπλή πέτυχαν το στόχο που είχε τεθεί στην αρχή της σεζόν. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του υποομίλου τους στην Α2 έχουν εξασφαλίσει την 3η θέση και ταυτόχρονα την άνοδο στη νέα κατηγορία που θα δημιουργηθεί από του χρόνου μεταξύ της Volley League και της Α2, την Pre League.

Από την άλλη οι γυναίκες του Παύλου Μαναριώτη πραγματοποιώντας επίσης εξαιρετική πορεία τερμάτισαν εντός της πρώτης τετράδας και θα παλέψουν στους αγώνες των πλέι οφ της Α’ ΕΣΠΑΑΑ ενάντια στην πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας της σεζόν, Νίκη Αμαρουσίου, για το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Εθνική, η οποία εφόσον επιτευχθεί θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη για τις «κυανόλευκες».

Την Πέμπτη 6/4 κάνουν την αρχή οι γυναίκες

Με αφορμή τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα η διοίκηση του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της «ελαφράς ταξιαρχίας» να δώσουν βροντερό «παρών», στηρίζοντας το γυναικείο τμήμα στη δύσκολη αποστολή ενάντια στη Νίκη Αμαρουσίου και χειροκροτώντας το ανδρικό για την ευόδωση των κόπων μιας χρονιάς.

Σε ό,τι αφορά στις γυναίκες η άνοδος θα κριθεί στις τρεις νίκες. Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Αμαρουσίου έχουν πετύχει από μία στα μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τις οποίες και «κουβαλούν» στα πλέι οφ. Επομένως η ομάδα που θα πετύχει δύο νίκες στη διαδικασία των πλέι οφ θα πανηγυρίσει και την κατάκτηση του «εισιτηρίου» για τη Β’ Εθνική.

Ο πρώτος αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Σμύρνης προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 6/4/2017 ώρα 20.30μμ στο Κλειστό γήπεδο Κοκκινιάς Αμαρουσίου, την έδρα της Νίκης Αμαρουσίου, η οποία έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο δεύτερος αγώνας προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 10/4/2017 ώρα 21.30μμ στο Κλειστό της Ριζούπολης. Ο τρίτος αγώνας (εφ όσον απαιτηθεί) προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 21/4/2017 ώρα 20.30μμ στο Κλειστό γήπεδο Κοκκινιάς Αμαρουσίου.

Να είστε όλοι εκεί για να σπρώξουμε με τη φωνή μας τα κορίτσια του Απόλλωνα στην τελική επικράτηση και την άνοδο!!

Την Κυριακή στις 13:30 το χειροκρότημα στους άνδρες

Την περασμένη Κυριακή 2 Απριλίου η ομάδα των ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης νίκησε με 3-2 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Για ένα σετ (περίπτωση νίκης με 3-1) χάθηκε η δυνατότητα κατάκτησης της 2ης θέσης του ομίλου και της συμμετοχής στα πλέι οφ για την άνοδο στην Α1 (Volley League).

Παρ’ όλα αυτά με την 3η νίκη στη χρονιά επί των «κυανέρυθρων» (δύο για το πρωτάθλημα, μία για το κύπελλο), επιτεύχθηκε ο αρχικός και βασικός στόχος της «ελαφράς ταξιαρχίας»: Η άνοδος στην Pre League μέσω της 3ης θέσης. Την προσεχή Κυριακή ο Απόλλων Σμύρνης θα δώσει το τελευταίο του ματς στη σεζόν υποδεχόμενος στις 13:30 στο Κλειστό της Ριζούπολης τη Μυτιλήνη, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Η διοίκηση του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης καλεί όλους τους Απολλωνιστές να βρεθούν στο Κλειστό και να χειροκροτήσουν τον προπονητή Τάσο Κουμπλή και τους παίκτες του, που οδήγησαν την «ελαφρά ταξιαρχία» στην άνοδο στη νέα κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα