Νίκολιτς: «Στην Αθήνα για την πρόκριση»

Νίκολιτς: «Στην Αθήνα για την πρόκριση»

Gazzetta team
Νίκολιτς: «Στην Αθήνα για την πρόκριση»

bet365

Να παλέψει στην Αθήνα για την πρόκριση θέλει ο τεχνικός του Φοίνικα Ντούσκο Νίκολιτς ο οποίος στάθηκε και στα πολλά τάι μπρέικ που έχει παίξει η ομάδα του. Αισιόδοξος από την πλευρά του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Το μοναδικό ζευγάρι στο οποίο δεν κρίθηκε η πρόκριση ήταν αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα με τους... πειρατές να ισοφαρίζουν σε 1-1. Όλα θα κριθούν στο ματς της Πέμπτης στην Κυψέλη με τους δύο προπονητές να αναφέρουν:

Νίκολιτς: «Να πάρουμε στην Αθήνα την πρόκριση»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου δήλωσε: «Εχουμε παίξει εφέτος 12 τάι μπρέικ. Η ομάδα μας αναγεννιέται από τις στάχτες της όπως άλλωστε είναι και το όνομα του συλλόγου. Θέλαμε να γυρίσουμε στην Αθήνα για να παίξουμε την πρόκριση. Είμαστε καλά αγωνιστικά και ψυχολογικά και έτοιμοι για να δώσουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ανδρεόπουλος: «Πιστεύω πως την Πέμπτη θα νικήσουμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Δυστυχώς στη ρουλέτα του τάι μπρέικ δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση από σήμερα αλλά στο 9-9 κάναμε πολλά λάθη. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι. Πιστεύω πως την Πέμπτη θα νικήσουμε».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα