Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός στο ματς με Ηρακλή

Gazzetta team
Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός στο ματς με Ηρακλή

bet365

O πρώτος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο «Μελίνα Μερκούρη» τον Ηρακλή που τερμάτισε στην 8η θέση της κανονικής περιόδου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τις θέσεις 1-8 της πρώτης φάσης των πλέι οφ.

Οι αγώνες της κανονικής περιόδου δεν λαμβάνονται υπ΄οψη ωστόσο ο Ολυμπιακός με δύο νίκες 3-1 και 3-0 σετ αποτύπωσε την κυριαρχία του στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. (1ος αγώνας πλέι οφ για θέσεις 1-8, 30/3, 18.30, Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου).

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και όποια ομάδα προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΟΠ Κηφισιά.

O Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη στους Αγίους Θεοδώρους επί της Κυζίκου και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με 21 νίκες σε 22 αγώνες και συνολικά 62 βαθμούς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των πλέι οφ. Σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε εξασφαλίσει με την καλή δουλειά που κάναμε στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή με τον Ηρακλή και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά την Δευτέρα στο δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη».

Ο Ηρακλής την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα του από την Κηφισιά και συνεχίζοντας χωρίς Αναστασιάδη, Χριστόφα θέλει να κάνει ένα καλό φινάλε με δυνατούς αγώνες για τους νέους και ταλαντούχους αθλητές του.

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι με επιστροφή, αν ο Περπέρογλου σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Δεν κρύβουμε πως σε αυτή τη σειρά αγώνων υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Όλη η πορεία μας και η προσπάθεια που κάναμε χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια και καλές εμφανίσεις στο σύνολο των αγώνων. Θα προσπαθήσουμε για καλή εμφάνιση. Θα είναι μία ακόμα καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα