Πρεμιέρα του Ελγκέτα κόντρα στον Εθνικό

Πρεμιέρα του Ελγκέτα κόντρα στον Εθνικό

Gazzetta team
Πρεμιέρα του Ελγκέτα κόντρα στον Εθνικό

bet365

Με νέο προπονητή τον Αργεντινό Χόρχε Ελγκέτα στη θέση του Γιάννη Καλμαζίδη ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον πρώτο αγώνα της Α΄φάσης των πλέι οφ για τις θέσεις 1-8 του πρωταθλήματος Volley League


Η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες και όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου (30, 18.00, 1ος αγώνας Α΄φάσης πλέι οφ, Διαιτητές: Θεμελής, Δεληκωστίδης).

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παμβοχαϊκού στην 22η αγωνιστική. Ξεκινώντας από την 2η θέση της κανονικής περιόδου έχοντας πετύχει 18 νίκες σε 22 αγώνες θέλει να κάνει νέα αρχή με μεγάλο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίδο.

Ο Χόρχε Ελγκέτα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν την ποιότητα τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, με την πεποίθηση όλων να γράψουν εκ νέου ιστορία, ξεκινώντας από το πρώτο ματς. Είναι η τέτρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες πρωτάθλημα και μία στο Λιγκ Καπ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χόρχε Ελγκέτα είπε: «Πρώτα από όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Ξέρω την ομάδα, γνωρίζω για τον κόσμο που είναι φανταστικός και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τόσο εμένα όσο και τους παίκτες να πάμε μπροστά. Μέσα σε δυο μέρες είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Για να προχωρήσουμε πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι πολύ δύσκολο. Κάθε μέρα μια καινούργια μέρα και ένας καινούργιος στόχος. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να δούμε τη συνέχεια. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθήσει».

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας υποστήριξη από τους οπαδούς του συλλόγου: «Ο Α.Σ. και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, καλούν όλους τους φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν στο γήπεδο στηρίζοντας, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την ομάδα, ενόψει των δύσκολων αγώνων στην προσπάθεια για το πρωτάθλημα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικό) και 10€ (VIP). Η διάθεση θα γίνεται από:

Από τα γραφεία του ΤΑΠ στο PAOK SPORTS ARENA, Τετάρτη (12.00-17.00) και Πέμπτη (10.00-μέχρι την έναρξη του αγώνα)

Μέσω internet στη διεύθυνση: www.tickethour.com
Καταστήματα Γερμανός

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Ο Εθνικός με 12 νίκες σε 22 αγώνες ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της κανονικής περιόδου και θα ρισκάρει για τη μεγάλη υπέρβαση.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Η αλλαγή προπονητή πάντα βοηθάει τις ομάδες έστω κι αν κάθε αλλαγή δεν είναι εύκολη. Ο ΠΑΟΚ εξ αρχής είχε στόχο το πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε άλλο στόχο τον οποίο ήδη έχουμε πετύχει. Κατεβαίνουμε χωρίς πίεση και άγχος για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν βρούμε ευκαιρίες θα τις εκμεταλλευτούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα