Σκληρή ανακοίνωση συνδέσμων κατά Ερασιτέχνη για Καλμαζίδη και Παλέ

Σκληρή ανακοίνωση συνδέσμων κατά Ερασιτέχνη για Καλμαζίδη και Παλέ

Gazzetta team
Σκληρή ανακοίνωση συνδέσμων κατά Ερασιτέχνη για Καλμαζίδη και Παλέ

bet365

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βάλουν κατά της διοίκησης του Ερασιτέχνη αλλά και το ΤΑΑ για την απομάκρυνση του Γιάννη Καλμαζίδη, αλλά τα όσα έγιναν με τα εισιτήρια στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των συνδέσμων της Θύρας 4 έχει ως εξής: «Βασική αρχή των Συνδέσμων μας από την ίδρυση τους μέχρι και σήμερα αποτελεί η συνεχής στήριξη όλων των τμημάτων του συλλόγου, ανεξάρτητα από την βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε την ευτυχία να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα τρόπαιο το οποίο μας χάρισε ένα τμήμα που έχει μάθει να αγωνίζεται, να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τίτλους. Θα θέλαμε λοιπόν, να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς για τις στιγμές που μας έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα αλλά και για αυτές που θα μας χαρίσουν στο μέλλον. Τους υπενθυμίζουμε πως πρώτα μας γεμίζει με υπερηφάνεια ο τρόπος που αγωνίζονται και μετά οι τίτλοι που κατακτάνε.

Θα θέλαμε ωστόσο να ευχαριστήσουμε και αυτούς που ηγούνται του τμήματος, παρά τις όποιες διαφορές και διαφωνίες είχαμε κατά το παρελθόν, έχουμε κατά το παρών και θα έχουμε και στο μέλλον, γιατί δείχνουν να έχουν αντιληφθεί και να έχουν υιοθετήσει την αρχή ότι σε κάθε παιχνίδι το τμήμα θα πρέπει να αγωνίζεται μαζί με τον κόσμο του. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι που θέλουν και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας.

Δυστυχώς, αυτή η αρχή δεν έχει υιοθετηθεί από το σύνολο των ανθρώπων που αποτελούν την διοίκηση των τμημάτων του ερασιτέχνη. Μια εβδομάδα μετά το φιάσκο του παλέ και το πούλημα που δέχθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τους ίδιους τους διοικούντες του τμήματος βόλεϊ, ακόμα περιμένουμε να δούμε κάποιον να αναλαμβάνει την ευθύνη. Αντ’ αυτού μαθαίνουμε πως απολύεται ο προπονητής, αυτός που μας παραδίδει τον ΠΑΟΚ δύο φορές πρωταθλητή, και παραμένουν αυτοί που μας πούλησαν δυο φορές σε Αλεξάνδρειο και Γλυφάδα. Αυτοί που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δέχονται αδιαμαρτύρητα ότι αποφασίζει ο ολυμπιακός και η διοίκηση της ομοσπονδίας που του ανήκει. Αυτοί που αποδέχτηκαν να παίξουν τελικό (ας είναι και το league cup) στου ρέντη και μετατρέψανε με την συμπεριφορά τους τον πρωταθλητή σε κομπάρσο χωρίς βούληση που απλά θα συμμετέχει σε διοργανώσεις για να προσφέρει χαρά στους άλλους.

Τσαλόπουλε, δεν είσαι απλά ανακόλουθος, είσαι ψεύτης και υποκριτής. Ήσουν υποκριτής, όταν παραιτήθηκες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με το γαύρο, χωρίς ουσιαστικό λόγο, είσαι δούρειος ίππος που παραμένεις μέχρι και σήμερα. Πλήρωσε τις υποχρεώσεις σου και φύγε, παίρνοντας μαζί σου και αυτούς που η ενασχόλησή τους με τα κοινά του συλλόγου αποτελεί ευκαιρία για να το παίζουν παράγοντες, να κάνουν δημόσιες σχέσεις και να εξυπηρετούν προσωπικά τους συμφέροντα. Όσοι έχουν παραγοντικό πόστο στον σύλλογο θα πρέπει πάνω απ’ όλα να αισθάνονται ΠΑΟΚτσήδες και να είναι διατεθειμένοι να βάλουν το καλό του συλλόγου πάνω από την προσωπική τους εξέλιξη.

Η Κέρμπερ είναι 1η στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασε στους 8 του Μαϊάμι χωρίς να χάσει σετ. Θα πάρει την πρόκριση με τη Βίνους;

Θανάση Κατσαρή, Πρόεδρε του συλλόγου. Έχεις την ευθύνη για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Είσαι ένας από τους βασικούς λόγους, που ο σύλλογος έχει μεγαλώσει σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η χθεσινή κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου αποτελεί και δική σου δικαίωση, αφού συνέχισες να στηρίζεις το τμήμα, παρά τις διάφορες φωνές ανθρώπων του ερασιτέχνη που κατά καιρούς ζητούσαν την διάλυσή του. Μερικοί από αυτούς βέβαια έτρεχαν προχθές να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο.

Πρόεδρε, για ακόμα μια φορά, για ακόμα μια διοργάνωση ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε με την στάση του, ότι όχι απλά στηρίζει τα τμήματα αλλά σεβόμενος τα χρήματα τα οποία επενδύονται, προστατεύει την ομάδα και δεν δίνει δικαιώματα σε καλοθελητές και στημένους που περιμένουν στην γωνία για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτό έγινε στην Κοζάνη, αυτό έγινε και το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Πρόεδρε, η ντροπή που αισθανθήκαμε το προηγούμενο Σάββατο δεν έχει προηγούμενο. Με την στάση του ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μας απέδειξε ότι μας θεωρεί απέναντι και όχι δίπλα του. Το να έχουμε απέναντι την διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία είναι κάτι που δεν προκαλεί εντύπωση, είναι κάτι που δεν μας φοβίζει. Το να έχουμε απέναντι τον ίδιο τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που μας εξοργίζει. Η όλη στάση σας, μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και μας φέρνει στο μυαλό καταστάσεις που πιστεύουμε πως ούτε εμείς αλλά ούτε κι εσύ θέλεις να ξαναζήσουμε.

Ήρθε η ώρα ο σύλλογος να πορευτεί με αυτούς που οραματίζονται έναν ΠΑΟΚ μεγάλο, ενιαίο, δυνατό και όχι με αυτούς που αρκούνται στην μετριότητα. Διώξε από δίπλα σου όλους αυτούς που μοναδικός τους στόχος είναι να κάνουν δημόσιες σχέσεις, να βγαίνουν και να κάνουν δηλώσεις, και τελικά να λειτουργούν ως γλύφτες αλλά και ως δούρειοι ίπποι δίπλα σου. Το παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι ο ΠΑΟΚ και ο ερασιτέχνης είχε πολλούς σαν κι αυτούς. Δεν θα ανεχθούμε και δεν θα επιτρέψουμε κι άλλους.

Υ.Γ. Η ντροπή του παλέ δεν θα ξεχαστεί και όλοι όσοι πρέπει να λογοδοτήσουν, θα λογοδοτήσουν.

Υ.Γ.1 Βαγγέλη Γαλατσόπουλε, με το καλό νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ. Ελπίζουμε να μην γίνεις και νέος Βασίλης Οικονομίδης.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

ΝΕΑΠΟΛΗΣ, Β.Ε.Μ., ΘΥΡΑ 4, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΕΥΟΣΜΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΤΟΥΜΠΑ, ΠΟΛΙΧΝΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ,ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΥΚΙΕΣ, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΠΕΡΑΙΑ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΕΠΑΝΟΜΗ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΕΔΕΣΣΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, FUTRE ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΝΑΟΥΣΑ, ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΦΛΩΡΙΝΑ , ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ , ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΚΥΜΙΝΑ ΜΑΛΓΑΡΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα