Κάλεσμα για γεμάτο Ρέντη στο ματς με την Κρασνογιάρσκ

Κάλεσμα για γεμάτο Ρέντη στο ματς με την Κρασνογιάρσκ

Gazzetta team
Κάλεσμα για γεμάτο Ρέντη στο ματς με την Κρασνογιάρσκ

bet365

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη υποδέχεται την Κρασνογιάρσκ για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ και οι... ερυθρόλευκοι καλούν τον κόσμο να γεμίσει το Ρέντη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «

Παράλληλα με την διεύρυνση της «ερυθρόλευκης» κυριαρχίας εντός συνόρων, με την συλλογή των τίτλων που ήδη έχουν πιάσει Λιμάνι και των υπόλοιπων που… αναμένονται, συνεχίζονται και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των τμημάτων που πρωταγωνιστούν με μεγάλη συνέπεια εκτός συνόρων.

Πορτογαλία - Σουηδία με επιστροφή, αν ο Ρονάλντο ανοίξει το σκορ.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι καθοριστική για ένα από τα τέσσερα τμήματα της Ολυμπιακής οικογένειας που βρίσκεται στην κορυφαία 4άδα των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 19:00, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, έχει ραντεβού με την ιστορία. Υποδέχεται στο Ρέντη την Ρωσική Γενισέι Κρασνιογιάρσκ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «4» του Cev Challenge Cup.

Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά την εντυπωσιακή φετινή της πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απέχει δυο βήματα από τον μεγάλο τελικό!

Ο Θρύλος δίνει την Τετάρτη στις 19:00 στο Ρέντη, τον πιο σημαντικό αγώνα στην ιστορία του τμήματος. Χρειάζεται τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στη Ρωσία την Κυριακή (2/4, 13:00) όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον ευρωπαϊκό τελικό!

Η παρουσία σου, όπως πάντα θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Θα δώσει ώθηση στα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να πετύχουν τον στόχο τους! Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, έχουν τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Ο Θρύλος είσαι εσύ… Για αυτό να είσαι εκεί!

Για ένα γεμάτο Ρέντη!

Για να υποστηρίξουμε τον Ολυμπιακό!

Για να ανταμείψουμε την ομάδα μας για τη φετινή της προσπάθεια!

Για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα