Τερζής: «Δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας»

Φώτης Καρακούσης
Τερζής: «Δεν μου άρεσε η αντίδρασή μας»

bet365

Για κακή αντίδραση της ομάδας του ειδικά στο τέταρτο σετ, έκανε λόγο ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου ο Θάνος Τερζής, με τον έμπειρο πασαδόρο να τονίζει τα εξής: «Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το τρίτο σετ, αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό ήταν το κομβικό σημείο του ματς. Δεν μου άρεσε όμως η αντίδραση μας στο τέταρτο σετ, όπου φάνηκε να το παρατήσαμε. Όταν παίζεις σε έναn ημιτελικό Κυπέλλου παλεύεις τον κάθε πόντο μέχρι τον τελευταίο».

Για τις τέσσερις φετινές ήττες των Θεσσαλονικέων σε ισάριθμα ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ψυχολογική πίεση στην ομάδα, παρά τις τέσσερις ήττες από τον Ολυμπιακό. Και πέρσι είχαμε χάσει τους δύο πρώτους τίτλους, αλλά αντιδράσαμε στα πλέι οφ και πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν προσπαθώ να συγκρίνω τις δύο χρονιές, απλά λέω ότι τα πλέι οφ είναι μία σειρά αγώνων και πρέπει να έχουμε διάρκεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα