Καλμαζίδης: «Να βρεις την δύναμη να διεκδικήσεις τον επόμενο στόχο»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Να βρεις την δύναμη να διεκδικήσεις τον επόμενο στόχο»

bet365

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να βρουν τη δύναμη για να διεκδικήσουν τον επόμενο στόχο τους. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό, αλλά έτοιμος για τον επόμενο στόχο, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης λέγοντας τα εξής: «Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες σε κάποιες στιγμές κυρίως στις επιθετικές μας εκτελέσεις. Εκεί ήμασταν πιο χαμηλά στα ποσοστά από ότι ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι η υποδοχή μας πήγε καλά σε μεγάλο διάστημα. Τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός είχαμε άτυχες στιγμές με τους τραυματισμούς του Πέτκοβιτς και του Στεφάνου. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας».

Για την επόμενη μέρα και το πρωτάθλημα που ακολουθεί: «Ό,τι και να γίνει στον αθλητισμό πρέπει να βλέπεις την επόμενη ημέρα, είτε χάσεις, είτε κερδίσεις. Όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις πρέπει να βρεις δύναμη και κουράγιο για να διεκδικήσεις τον επόμενο στόχο. Τώρα εμάς μας έχει μείνει ο πιο σημαντικός στόχος ο οποίος είναι το πρωτάθλημα. Θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά εκεί».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα