Μπόσκαν: «Οι θεατές να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι με ΠΑΟΚ»

Φώτης Καρακούσης
Μπόσκαν: «Οι θεατές να απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι με ΠΑΟΚ»

bet365

Χαμηλούς τόνους από τον προπονητή του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν με τον Σέρβο να εύχεται ενόψει ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Πρώτη συμμετοχή σε φάιναλ φορ για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, με τον Σέρβο προπονητή να μην κρύβει αρχικά την χαρά του και εν συνεχεία να κρατά χαμηλούς τόνους ευχόμενος καλό θέαμα που θα ευχαριστούσε τον κόσμο.

Αναλυτικά ο Μπόσκαν επισήμανε στην καθιερωμένη συνέντευη Τύπου του φάιναλ φορ Κυπέλλου Ανδρών: «Είμαι χαρούμενος που ως προπονητής του Ολυμπιακού συμμετέχω σε αυτό το φάιναλ-4 στη Θεσσαλονίκη. Ο ημιτελικός μας στο Κύπελλο είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ όπως γνωρίζετε. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι να το παρακολουθήσει κανείς αλλά για εμάς και τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, δύσκολο και για τους δύο. Μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ έχουμε νικήσει, αλλά θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό. Ξέρουν οι παίκτες μου πως ένας ημιτελικός δεν έχει πλεονέκτημα κάποια ομάδα. Ό,τι και αν έγινε στο παρελθόν δεν μετράει, μόνο από εδώ και πέρα. Εύχομαι και οι θεατές να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν και από το άλλο ζευγάρι και να πιάσουν την καλύτερη απόδοσή τους».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα