Παντακίδης: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι να το κατακτήσουμε»

Φώτης Καρακούσης
Παντακίδης: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι να το κατακτήσουμε»

bet365

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ και αυτό το ξεκαθάρισε ο αρχηγός των... ασπρόμαυρων Γιάννης Παντακίδης. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Μετά από χρόνια η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου και ο αρχηγος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης δεν έκρυψε την χαρά του για το συγκεκριμένο γεγονός. Ο έμπειρος κεντρικός μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε αρχικά: «Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έφεραν μετά από πολλά χρόνια μια διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να υπάρχουν πολλά παιδιά στις εξέδρας και ο κόσμος να ευχαριστηθεί τρία δυνατά παιχνίδια με τέσσερις δυνατές ομάδες».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο φετινό F4 υπογράμμισε: «Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε αυτό τον τίτλο και ελπίζω να εμφανιστούμε έτοιμοι για να το κατακτήσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου του Δικεφάλου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο "Παλατάκι": «Δείχνει πόσο πολύ θέλουν και αυτοί τον τίτλο. Αυτό μας τόνωσε και μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα, επειδή η διοργάνωση φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη και για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Η ομάδα έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο επειδή παίζει με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει πίεση επειδή διοργανώνεται εδώ το F4. Με μια καλή εμφάνιση η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει τη διοργάνωση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα