Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε»

Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε»

Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε»

bet365

Ευχαριστημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τονίζοντας ωστόσο πως όλοι στην ομάδα κοιτάζουν το ματς με την Αστερίξ. Δίψα για τον επόμενο τίτλο από την Στέλλα Χριστοδούλου.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατέκτησε το έβδομο συνεχόμενο Κύπελλο, αλλά στον τεχνικό της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αυτό που υπάρχει στο μυαλό είναι η συνέχεια και κυρίως το σημαντικό ματς με την Αστερίξ για το Challenge Cup. Γι' αυτό άλλωστε ο Σέρβος προπονητής μιλώντας μετά τη νίκη επί του Πανναξιακού ανέφερε: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Νομίζω ότι ήμουν σωστός όταν είπα χθες ότι θα παίξουν οι δυο καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στον τελικό. Η ομάδα της Νάξου έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ στον τελικό και θα μπορούσε να παίξει ακόμα καλύτερα μετά το πρώτο σετ. Οι παίκτριές μας είναι συνηθισμένες σε παιχνίδια σαν και αυτά δεν τα παράτησαν σε καμία στιγμή και σίγουρα ήταν μια εξαιρετική νίκη στο φινάλε αφού δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Τώρα δεν έχουμε χρόνο για να γιορτάσουμε, αλλά ούτε και να ξεκουραστούμε γιατί μας περιμένει ένα ακόμα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη. Μετά από το ματς με την Αστερίξ θα έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε».

Χριστοδούλου: «Ανυπομονούμε για τον επόμενο τίτλο»

Η διεθνής πασαδόρος των «ερυθρολεύκων», Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να καταφέρεις να παραμένει στην κορυφή του θεσμού για 7ο συνεχόμενες χρονιές σε μια πολύ περίεργη διοργάνωση όπως αυτή του Κυπέλλου. Υπάρχουν όλες οι βάσεις, η ομάδα σε κάθε παιχνίδι δείχνει ότι διψά όλο για περισσότερους τίτλους. Ανυπομονούμε για τον επόμενο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα