Ο Καλμαζίδης για νίκη και... φιλοξενία

Gazzetta team
Ο Καλμαζίδης για νίκη και... φιλοξενία

bet365

Ο Γιώργος Καλμαζίδης, μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή, αλλά και τα όσα έγιναν στη Μίκρα από τους φίλους του Γηραιού.

Αναλυτικά:

«Περίμενα πως θα πηγαίναμε καλύτερα στο σερβίς. Δεν πιέσαμε και επι πλέον χάσαμε 18 σερβίς. Πρέπει να το δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Μας έπιασαν και μπλοκ πάνω από το μέσο όρο. Πρέπει να τα δούμε αυτά τα σημεία. Το θετικό είναι πως είχαμε πολύ καλές επιστροφές από Σαφράνοβιτς και Τερζή ο οποίος μοίρασε πολύ καλά το παιχνίδι και είχαμε υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Κάποια στιγμή σε όλα τα γήπεδα όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να είναι πιο κόσμιοι έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε νορμάλ κόσμο στο γήπεδο. Δεν πρέπει να σταθούμε μόνο στο τι έγινε σήμερα στη Μίκρα αλλά στο τι γίνεται σε όλα τα ντέρμπι σε όλα τα γήπεδα. Δεν πρέπει να αποδεχόμαστε ως φυσιολογική συμπεριφορά τα φτυσίματα και τις προσωπικές βρισιές στους αντίπαλους παίκτες και προπονητές και αυτό κάποτε πρέπει να αλλάξει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα