Ντέρμπι «αιωνίων» στην Α1 Γυναικών

Gazzetta team
Ντέρμπι «αιωνίων» στην Α1 Γυναικών

bet365

Η αυλαία της 18η αγωνιστικής πέφτει με «ελ κλάσικο» στο κλειστό του Μετς, εκεί όπου ο δεύτερος βαθμολογικά Παναθηναϊκός (44β.) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (48β.) στις 16.00 (Novasports5 HD).

Λίγες εβδομάδες πριν οι κυρίες των δυο «αιωνίων» διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον ημιτελικό του F-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αναμετρώνται για το πρωτάθλημα με τη διαφορά μεταξύ τους να είναι στο +4 για τις πρωτοπόρες «ερυθρόλευκες» και τις «πράσινες» να θέλουν νίκη ως άτυπη ρεβάνς για την ηττα του πρώτου γύρου αλλά και για να μειώσουν τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά, περιμένοντας μέχρι το φινάλε του δευτέρου γύρου τυχόν «στραβοπάτημα» προκειμένου να πλασαριστούν στην πρώτη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο κλειστό του Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 3-2 (25-15,22-25,17-25,29-27,15-12).

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, κυρίως λόγω γοήτρου. Από την πλευρά μας θέλουμε να χαρούμε τον αγώνα καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, που ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και στόχος είναι να βγούμε νικητές μέσα από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία».

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν την πρώτη ευρωπαϊκή μονομαχία με την Αστερίξ Μπέβερεν (22/2) στο Βέλγιο για τους «8» του CEV Challenge Cup θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς σχολίασε: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα τεσσάρων πόντων αλλά αυτά τα παιχνίδι είναι πάντα σημαντικά. Σήμερα μετά από καιρό κάναμε προπόνηση όλη ομάδα χωρίς προβλήματα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και μετά για αυτό που θα ακολουθήσει στο Βέλγιο. Ωστόσο προηγείται ο Παναθηναϊκός».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δυο ομάδες.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα