Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Τσαλόπουλου

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Τσαλόπουλου

Φώτης Καρακούσης
Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Τσαλόπουλου

bet365

Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ παραμένει ο Αντώνης Τσαλόπουλος καθώς ο ΑΣ δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία.

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία έχει τελειώσει και οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία. Λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος παραιτείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Την παραίτησή του συζήτησε σήμερα ο ΑΣ, δεν την έκανε δεκτή και οι... ασπρόμαυροι συνεχίζουν ενωμένοι για την συνέχεια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, να μην κάνει αποδεκτή την πρόθεση παραίτησης που εκδήλωσε ο Πρόεδρος του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ κ. Αντώνης Τσαλόπουλος αμέσως μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ, όπου η διαιτησία αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας διαμόρφωσης του αποτελέσματος.

Όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα δώσουμε τον αγώνα που δίνει ο ΠΑΟΚ από την ίδρυσή του έως σήμερα για επικράτηση του κράτους δικαίου στο χώρο του αθλητισμού και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα