Την Τετάρτη 8/2 στις 16:00 το ματς με Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Την Τετάρτη 8/2 στις 16:00 το ματς με Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο

bet365

Την ερχόμενη Τετάρτη (8/2) στις 16:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου.

Οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση για το ματς γιορτή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Tην επόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 4μμ στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός για το Κύπελλο Ελλάδος στο βόλει, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΕΟΠΕ τον ΟΦΗ.

Η αναμέτρηση αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι για το βόλει του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Α2 και θα τεθεί αντιμέτωπο με μια από τις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού βόλει από την Α1 κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Tην επόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 4μμ, θα γίνει το ιστορικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναικό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΕΟΠΕ ενημέρωσε και επίσημα τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την τέλεση του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα