Για πλάκα τον Παμβοχαϊκό οι... πράσινοι!

Για πλάκα τον Παμβοχαϊκό οι... πράσινοι!

Φώτης Καρακούσης
Για πλάκα τον Παμβοχαϊκό οι... πράσινοι!

bet365

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός έκανε πλάκα στον Παμβοχαϊκό επικρατώντας με 3-0 και έδειξε πανέτοιμος για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Δεν λέει να πέσει από την δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός. Οι... πράσινοι συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις επικράτησαν και μάλιστα με εμφατικό τρόπο του Παμβοχαϊκού με 3-0 (25-14, 25-22, 25-12) και έδειξαν πως είναι απόλυτα έτοιμοι ενόψει του ημιτελικού του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη.

Ο αγώνας στην Κυψέλη ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων που είχαν και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση τους τέσσερις... σωματοφύλακες. Ρανγκέλ, Τσίροβιτς, Γκονζάλες και Μελγκαρέχο ήταν και πάλι ασταμάτητοι, ο Μαρούλης και πάλι πολύ καλός και έτσι η νίκη ήρθε με χαρακτηριστική άνεση επί ενός πολύ δυνατού την φετινή χρονιά αντιπάλου.

Ο αγώνας με εξαίρεση το δεύτερο σετ στο οποίο οι Βραχατιώτες πάλεψαν ήταν ένας μονόλογος για τους παίκτες του Δημήτρη Ανδρέοπουλου. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Τσίροβιτς και Γκονζάλες με 13 πόντους, ενώ ο Ρανγκέλ ακολούθησε με 12. Για τους ηττημένους ο Τζελάτι είχε 11, ο Μπατατζιμ 10, αλλά δεν έφτασαν για να πετύχουν κάτι καλό στο ματς.

Διαιτητές: Ονόπας, Χανδρινός

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 4 άσσους, 36 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 24 λάθη αντιπάλων και του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 1 άσσο, 30 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 13 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-22, 25-12) σε 71'

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Μελγκαρέχο 9 (9/13 επ, 75% υπ - 33% άριστες), Τσίροβιτς 13 (10/16 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 70% υπ - 50% άριστες), Γκονζάλες 13 (10/13 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Ρανγκέλ 12 (4/5 επ, 8 μπλοκ), Πανταλέων 4 (3/4 επ, 1 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 50% υπ - 40% άριστες), Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης, Ανδρεόπουλος.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Ζιβάνοβιτς, Γκράχαμ 1 (άσσος), Πέτι 8 (8/22 επ, 39% υπ - 24% άριστες), Πελεκούδας 3 (1/2 επ, 2 μπλοκ), Τζελάτι 11 (11/23 επ), Μπατατζίμ 10 (10/21 επ, 62% υπ - 62% άριστες) / Παπαδημητρίου (λ, 55% υπ - 35% άριστες), Αγγελόπουλος, Ιωαννίδης, Σκαρλατίδης.

Η γνώμη των πρωταγωνιστών

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν είχαμε στο μυαλό μας το Λιγκ Καπ το οποίο θα το σκεφτούμε από αύριο. Ήμασταν καλύτεροι στην αλλαγή από τα προηγούμενα παιχνίδια και συνεχίζουμε να τα πηγαίνουμε καλά στο μπλοκ άμυνα. Ξέραμε ότι τα καλά στοιχεία του Παμβοχαϊκού είναι το σερβίς και η επίθεση. Το σερβίς δεν τους βρήκε και αντιμετωπίσαμε πολύ καλά την επίθεση τους».

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού Βίκτορ Ρανγκέλ είπε: «Μου είχε καθίσει στο λαιμό η ήττα στο Βραχάτι και ήθελα να κάνω μια καλή εμφάνιση σήμερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και πάμε για το Λιγκ Καπ. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι στο μυαλό μας εδώ και πολύ καιρό. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να βγάλουμε το καλύτερο παιχνίδι μας».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού. Η ομάδα έπαιζε καλά πριν τις γιορτές και ήταν αναμενόμενο να κάνουμε μια κοιλιά διότι ουσιαστικά αγωνιζόμαστε με επτά παίκτες. Θα ερχόταν μια τέτοια ήττα και ευτυχώς που έγινε με τον Παναθηναϊκό και όχι απέναντι σε μια ομάδα που είναι κάτω από εμάς. Είναι νωρίς να μιλάμε για τετράδα. Το σημερινό ματς είναι ένα καλό μάθημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα