Έτοιμος για πρόκριση στους «16» ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για πρόκριση στους «16» ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Έτοιμος για πρόκριση στους «16» ο ΠΑΟΚ

bet365

Μετά τη νίκη μέσα στην Σερβία, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται κόντρα στην Νόβι Πάζαρ (19:00) να κάνει ακόμα μία και να πάρει την πρόκριση στους «16» του CEV Cup.

Η πρόκριση στους 16 του CEV Cup απέχει δύο σετ για πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι φιλοξενούν την OK Novi Pazar της Σερβίας, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 19:00, δύο εβδομάδες μετά την εκτός έδρας νίκη τους με 1-3.

Ο Δικέφαλος, που παραμένει αήττητος από την αρχή του Δεκεμβρίου έχοντας οκτώ συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του, και να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού TOURS VB-Volejbal BRNO στην επόμενη φάση.

Για τον ΠΑΟΚ το σοβαρό πρόβλημα ακούει στο όνομα Ερνάρντο Γκόμεζ, ο οποίος υπέστη υποτροπή στον σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Γιάννης Καλμαζίδης, σχολίασε για τον αγώνα:

“Δεν μπορούμε να σκεφτούμε το προηγούμενο αποτέλεσμα του αγώνα και τη νίκη μας στο Νόβι Πάζαρ. Πρέπει να παίξουμε για τη νίκη, για άλλη μια φορά. Γνωρίζουμε ότι τέτοια παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα, ειδικά σε αυτό το επίπεδο και με τέτοιους αντιπάλους. Ωστόσο, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή τη διοργάνωση και πρέπει να το κάνουμε βήμα προς βήμα”.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την OK Novi Pazar στο “PAOK Sports Arena” θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα