Στη Σουργκούτ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στη Σουργκούτ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στη Σουργκούτ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

bet365

Mε προορισμό το μακρινό Σουργκούτ, αναχώρησε το μεσημέρι (13:50) της Δευτέρας η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού του CEV Cup με την Ρώσικη ομάδα, την Τετάρτη (18/1) στις 16:00).

Η άφιξη της «ερυθρόλευκης» αποστολής με ενδιάμεση στάση και τρίωρη αναμονή στο αεροδρόμιο της Μόσχας αναμένεται να φτάσει στις 12:30π.μ. στο Σουργκούτ (03:30π.μ. τοπική ώρα).

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Κώστας Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κόνραντ Γκούζντα, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Τζάστιν Νταφ, Ανδρέας Φράγκος, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Στεφάνου, Άθος Κόστα

ΣΛΟΜΠΟΝΤΑΝ ΜΠΟΣΚΑΝ: «Πάμε για το δεύτερο παιχνίδι, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Ωστόσο όπως είδαμε από το πρώτο παιχνίδι έχουμε τις δυνατότητες και τις πιθανότητες να παίξουμε καλά εκεί. Αυτό περιμένω από την ομάδα μου, να παίξουμε καλά και για τη νίκη στην έδρα της Σουργκούτ. Γνωρίζουμε πως παίζει ο αντίπαλος μας αλλά έχουμε δείξει από το παιχνίδι στο Ρέντη, ότι αξίζουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

ΝΤΙΜΑ ΦΙΛΙΠΟΦ: «Πάμε εκεί για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε όλες τις πιθανότητες να προκριθούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα