Gazzetta Awards: οι ψήφοι της MVP Kατερίνας Γιώτα!

Gazzetta Awards: οι ψήφοι της MVP Kατερίνας Γιώτα!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Gazzetta Awards: οι ψήφοι της MVP Kατερίνας Γιώτα!

bet365

Η πολυτιμότερη παίκτρια του περσινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, Κατερίνα Γιώτα, ψηφίζει τους καλύτερους στα Gazzetta Awards.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε την περσινή χρονιά να κατακτήσει ένα ακόμα νταμπλ στο βόλεϊ γυναικών, με την Κατερίνα Γιώτα να ξεχωρίζει. Η διεθνής κεντρικός αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ήρθε η ώρα να ψηφίσει τους καλύτερους στα Gazzetta Awards, στα οποία είναι και η ίδια υποψήφια για την κατηγορία «καλύτερη αθλήτρια»!.

Καλύτερος αθλητής της χρονιάς: Ψηφίζω τον Λευτέρη Πετρούνια για αθλητή της χρονιάς γιατί ήταν ομολογουμένως η χρονιά του και απέδειξε οτι μέσα απο την σκληρή δουλειά και θέληση μπορείς να ξεπεράσεις ολα τα εμπόδια !!!

Καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς: Ψηφίζω την Άννα Κορακάκη για αθλήτρια της χρονιάς γιατί μας έκανε υπερήφανους φεροντάς μας μετάλλιο σε ενα άθλημα χωρίς υποδομές και στήριξη στην Ελλάδα!

Κορυφαία ομάδα της χρονιάς: Μάντης -Καγιαλής γιατί χάρισαν στην χώρα μας μεγάλες επιτυχίες μέσα απο ένα δύσκολο άθλημα που δεν τυγχάνει μεγάλης προβολής στην χώρα μας, παρότι πραγματικά το αξίζει και με το παραπάνω!!!

Προπονητής της χρονιάς: Επίσης ψηφίζω τον Τάσο Κορακάκη για προπονητή της χρονιάς καθώς μέσα απο την σκληρή δουλειά και αμέτρητη στήριξη βοήθησε την αθλήτρια/κόρη του να φτάσει τόσο ψηλά.

Παραολυμπιονίκης της χρονιάς: Στην κατηγορία ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ θα ήθελα να πω οτι θεωρώ οτι αξίζει σε όλους ενα βραβείο καθώς δεν είναι μόνο νικητές στο άθλημα τους αλλα και στην ζωή . Για τυπικούς λόγος θα ψηφίσω τον Γρήγορη Πολυχρονίδη για την επιμονή του και την σκληρή δουλειά που κάνει.

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards