Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016!

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος ψηφίζει στα φετινά Gazzetta Awards 2016 και βγάζει τους δικούς του κορυφαίους της χρονιάς που φεύγει.

Για ένα σετ που χάθηκε από την Ισπανία στην Κοζάνη, η Εθνική έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μετά από χρόνια σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το πάλεψε και με το παραπάνω, αλλά έμεινε εκτός, αφήνοντας ωστόσο υποσχέσεις για το μέλλον. Στο μέλλον άλλωστε είχε σταθεί και ο Σωτήρης Δρίκος, ο οποίος δεν έκρυβε την αισιοδοξία του πως θα είναι καλύτερο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ψήφισε στα Gazzetta Awards 2016 και όντως έχει ενδιαφέρον να δούμε τους λόγους που έδωσε την ψήφο του σε αυτούς που την έδωσε.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα ψηφίζω τον Σπύρο Γιαννιώτη. Ο λόγος είναι γιατί συνδυάζει την πολύ μεγάλη προσπάθεια για διάκριση για πολλά χρόνια σε ένα δύσκολο σπορ με το αθλητικό ήθος που έδειξε όταν έχασε το χρυσό μετάλλιο που δεν ήθελε να γίνει ένσταση. Είναι ένα παράδειγμα αθλητή.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Για μένα αθλήτρια της χρονιάς είναι η Κατερίνα Στεφανίδη. Ο λόγος είναι πως η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι ένα πρότυπο για τα νέα παιδιά γιατί συνδύασε και συνεχίζει να συνδυάζει εδώ και χρόνια σπουδές με πρωταθλητισμό και είναι πολύ καλή και στα δύο. Προσωπικά θα την ψήφιζα κάθε χρόνο ακόμα και αν δεν ήταν Ολυμπιονίκης,

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αρχικά θεωρώ πως στην κωπηλασία και στην ιστιοπλοΐα δεν θα πρέπει να θεωρούνται ομάδες και πως θα πρέπει να υπάρχει ειδική κατηγορία γι' αυτούς. Οπότε λόγω της επιτυχίας στο Ρίο θα ψηφίσω την Εθνική ανδρών στο πόλο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα ψηφίσω τον Δημήξτρη Ιτούδη. Ο λόγος είναι πως ως Έλληνας έκανε μεγάλη επιτυχία σε μια ξένη χώρα κατακτώντας την Ευρωλίγκα και σε ένα σπορ στο οποίο η συμβολή του προπονητή είναι εξαιρετικά καθοριστική και σημαντική.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτή η ψήφος είναι υπέρβαση και θα έλεγα πως δεν χρειαζόταν. Ο λόγος δεν είναι άλλος πως όλοι τους είναι μαχητές της ζωής και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αν πάντως πρέπει να διαλέξω κάποιον αυτό θα είναι ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και ο λόγος δεν είναι άλλος από την συνέπεια που έχει δείξει.

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards