Ο φόβος για επεισόδια, κίνδυνος για το Λιγκ Καπ

Φώτης Καρακούσης
Ο φόβος για επεισόδια, κίνδυνος για το Λιγκ Καπ

bet365

Πιθανά επεισόδια από οπαδούς των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ κάνουν τους Κύπριους να αρχίζουν να σκέφτονται την μη διεξαγωγή του φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ.

Όλα είχαν κανονιστεί. Εδώ και μήνες μάλιστα είχε γίνει γνωστό πως το φετινό φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ θα διεξαγόταν στην Κύπρο. Μια εξαιρετική κίνηση που μόνο καλό θα έκανε στο άθλημα. Ωστόσο ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά, οι αγώνες που έγιναν και οι προκρίσεις που ήρθαν ενδεχομένως να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Στην γιορτή αυτή του βόλεϊ προκρίθηκαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής. Οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Όπως είναι λογικό αυτό μόνο ως καλό θα μπορούσε να θεωρηθεί, από την στιγμή που όοι θα περίμεναν στις 26-27 Ιανουαρίου να ευχαριστηθούν βόλεϊ από τους καλύτερους.

Εδώ όμως είναι το πρόβλημα, καθώς στην Κύπρο ανησυχούν σοβαρά για πιθανά επεισόδια όχι μόνο γιατί στην Μεγαλόνησο έχουν συνδέσμους οι... πράσινοι, οι... ερυθρόλευκοι και οι... ασπρόμαυροι, αλλά και γιατί φοβούνται πως θα πάνε οπαδοί και από την Ελλάδα. Θα πείτε καλά αυτά δεν ήταν συμφωνημένα; Όπως φαίνεται όχι, καθώς ναι μεν ΕΣΑΠ και ΚΟΠΕ τα είχαν βρει για το φάιναλ φορ, αλλά δεν είχαν στείλει επίσημο έγγραφο στις αρχές της Κύπρου.

Μένει πλέον να δούμε το πότε θα σταλεί το αίτημα και κυρίως ποια θα είναι η απάντηση των αρχών και κυρίως της Κυπριακής αστυνομίας. Μάλιστα οι Κύπριοι είχαν ζητήσει για το διήμερο αυτό δύναμη 400 ανδρών, κάτι που αν τελικά γίνει θα ανεβάσει εξαιρετικά ψηλά το κόστος. Και ναι μπορεί να ακούγεται ακόμα και ως κινδυνολογία, αλλά η πιθανότητα να τιναχτούν όλα στον αέρα δεν είναι και τόσο μικρή, παρότι είναι δεδομένο πως ΕΣΑΠ και ΚΟΠΕ θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες και να είναι μια μεγάλη γιορτή για το άθλημα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα