Ζητάει διαγραφή της Μουλά ο Παναθηναϊκός

Ζητάει διαγραφή της Μουλά ο Παναθηναϊκός

Ζητάει διαγραφή της Μουλά ο Παναθηναϊκός

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρει μεταξύ άλλων πως θα ζητήσει την διαγραφή της Ειρήνης Μουλά, επισημαίνοντας πως η απόφασή της στο ντέρμπι συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος.

Μετά την χθεσινή του ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στα του ντέρμπι και με νέα του ανακοίνωση ζητάει από Παγκόσμια, Ευρωπαϊκή αλλά και Ελληνική Ομοσπονδία την διαγραφή της Ειρήνης Μουλά. Μάλιστα επισημαίνει πως το λάθος που έκανε στο τέταρτο σετ του αγώνα στο Ρέντη συνιστά αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στην πρόκληση την οποία δέχθηκε από τη διαιτητή του χθεσινού αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, Ειρήνη Μουλά, που συνιστά ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

1. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα τόσο της Παγκόσμιας (FIVB) όσο και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (CEV), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

2. Θα αιτηθεί τη διαγραφή της από τα μητρώα της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος (Ο.Δ.Β.Ε), αποστέλλοντας σχετικό αίτημα με συνημμένο το βίντεο της επίμαχης φάσης.

3. Χορηγοί της ομάδας θα καταθέσουν αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, κατά της διαιτητή αλλά και των μελών της ΚΕΔ, τα οποία την όρισαν (άρθρο 922 ΑΚ), ενώ είχαν τη δυνατότητα να ορίσουν πιο έμπειρους διαιτητές, όπως συνηθίζεται σε κρίσιμες αναμετρήσεις.

4. Θα ενημερωθούν σχετικά ο αρμόδιος Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού».

Best of internet