Το ανδρικό «φιλί» στο Πανναξιακός-Ολυμπιακός (vid)

Το ανδρικό «φιλί» στο Πανναξιακός-Ολυμπιακός (vid)

Στα πρότυπα του ΝΒΑ μόλις η κάμερα τους έδειξε ο ένας γύρισε και φίλησε τον άλλον. Ναι για δύο άνδρες μιλάμε που απλά έκαναν πλάκα στο ματς του Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό και προσέφεραν άφθονο γέλιο.

Το ανδρικό «φιλί» στο Πανναξιακός-Ολυμπιακός (vid)

Είναι γνωστό στο ΝΒΑ και ενδεχομένως και σε άλλες επαγγελματικές λίγκες της Αμερικής πως όταν η κάμερα δείχνει ένα ζευγάρι στην εξέδρα πρέπει να πέσει φιλί. Πολλές φορές άλλωστε έχουμε δει τραγελαφικές καταστάσεις με τον άνδρα να μην κάνει την κίνηση και την γυναίκα να του πετάει το αναψυκτικό στα μούτρα.

Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν είχαμε αλλά ποτέ δεν είναι αργά, καθώς στον αγώνα του Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό (1-3 οι... ερυθρόλευκες), μπορεί να έγινε η αρχή. Μια αρχή που είχε πάρα πολύ γέλιο, καθώς έγινε μεταξύ ανδρών. Συγκεκριμένα μόλις η κάμερα πέρασε από εκείνο το σημείο της εξέδρας, ο ένας από τους δύο τρομερά χαβαλέδες τύπους, έπιασε τον άλλον και... καλά τον φίλησε κάνοντας τους υπόλοιπους να πέσουν ξερούς από το γέλιο.

Όπως ήταν λογικό το βίντεο παίζεται παντού με τους... τρελούς φίλους του Πανναξιακού να κάνουν την πλάκα τους και να δείχνουν πως ο αθλητισμός είναι ακριβώς αυτό, μια πλάκα και τίποτα παραπάνω.  

ΠΑΟΝ - ΟΣΦΠ - ΤΟ ΦΙΛΙ

Best of internet