Αποθεώθηκε στην επιστροφή του ο Ατανασίεβιτς (vid)

Φώτης Καρακούσης
Αποθεώθηκε στην επιστροφή του ο Ατανασίεβιτς (vid)

bet365

Τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς επέστρεψε και οι φίλοι της Περούτζια του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή.

Ήταν χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς καθώς λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο έχασε τέσσερις μήνες και μαζί έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο με την Σερβία στο World League. Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο οποίος ήταν οτ κεντρικό πρόσωπο στο ντέρμπι της Περούτζια με την Μόντενα.

Όχι δεν έκανε τα εξωπραγματικά του πράγματα στο γήπεδο, όχι δεν κέρδισε τους πόντους που μας έχει συνηθίσει. Απλά επέστρεψε και γνώρισε ανεπανάληπτη αποθέωση. Την στιγμή που μπήκε όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο χειροκροτώντας τον Σέρβο. Την στιγμή μάλιστα που κέρδισε πόντο, επικράτησε... πανικός, ενώ και οι συμπαίκτες του τον πήραν αγκαλιά, δείχνοντάς του την χαρά τους για την επιστροφή.

Στιγμές που σίγουρα θα θυμάται για μια ζωή ο Ατανασίεβιτς και που φυσικά θα εύχεται να τις ζήσει και πάλι αλλά μόνο για επιτυχίες και ποτέ για τραυματισμούς.

 

Τελευταία Νέα