Από την Καστέλα αρχίζει η πορεία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Από την Καστέλα αρχίζει η πορεία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Από την Καστέλα αρχίζει η πορεία του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Από την Καστέλα της Κροατίας στον ιστορικό κόλπο της Αδριατικής θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αρχίζουν την περιπλάνηση τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με μεγάλο στόχο την επιστροφή τους στους ομίλους της διοργάνωσης. Από την εφετινή σεζόν υπάρχει προκριματική φάση όπου αγωνίζεται ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είχε επίπονο ταξίδι οδικώς. Μετά από 12 ώρες κάλυψε την απόσταση μεταξύ Θεσσαλονίκης και Μπούντβα όπου και διανυκτέρευσε και σήμερα το απόγευμα έφτασε στην έδρα του αγώνα..

O αγώνας με την Μλάντοστ Καστέλα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στις 20.00 ώρα Ελλάδας με διαιτητές τον Σέρβο Μπλαζ Μαρκέλι και την Αλβανίδα Σόνια Σιμονόφσκα.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Ερνάντο Γκόμεζ και Ανδρέα Ανδρεάδη καθώς και τον Αμαράλ Ντάντε που βρίσκεται Θεσσαλονίκη και κάνει προετοιμασία. Η ρεβάνς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 18.00. Eάν ο ΠΑΟΚ περάσει τους Κροάτες τον περιμένει η πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ.

Nα σημειωθεί πως και τη σεζόν 2013-14 ο ΠΑΟΚ είχε αναμετρηθεί με την Μλάντοστ Καστέλα στην προκριματική φάση των «32» του CEV Cup και η ελληνική ομάδα είχε προκριθεί με δύο νίκες 3-0 (στη Θεσσαλονίκη) και 3-1 (στην Καστέλα).

Η εφετινή ομάδα της Μλάντοστ Καστέλα έχει τρεις ξένους και είναι πρωτοπόρος στο ξεκίνημα του κροατικού πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα