Επιστροφή Γκονζάλες και δύο στα δύο για Παναθηναϊκό

Επιστροφή Γκονζάλες και δύο στα δύο για Παναθηναϊκό

Φώτης Καρακούσης
Επιστροφή Γκονζάλες και δύο στα δύο για Παναθηναϊκό

bet365

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές πέτυχε ο Παναθηναϊκός με τους... πράσινους να επικρατούν στην Κυψέλη της Παναχαϊκής με 3-0. Ένταση λόγω καπνογόνου και μηνύσεις σε οπαδό του «τριφυλλιού».

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση λόγω αρχικά ενός καπνογόνου που άναψε φίλος του Παναθηναϊκού και έσβησαν άμεσα η αλήθεια είναι και εν συνεχεία λόγω επίθεσης που κατήγγειλε ο αδερφός του Νίκου Ρουμελιώτη, ο Παναθηναϊκός έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας της Παναχαϊκής με 3-0 (25-17, 25-16, 25-18).

Οι... πράσινοι με τον Χοσέ Λουίς Γκονζάλες να κάνει το ντεμπούτο του μετά τον τραυματισμό στο μάτι, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα στο να φτάσουν στην άνετη νίκη. Μια νίκη που όπως αναφέραμε ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, με τους Πατρινούς μετά τον Ολυμπιακό στην έδρα τους, να χάνουν και από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε σημαδεύτηκε από την διακοπή λόγω καπνογόνου, ενώ στο τέλος του αγώνα ο αδερφός του Νίκου Ρουμελιώτη Τάσος, κατέθεσε μήνυση σε βάρος οπαδού του... τριφυλλιού για συμμετοχή του σε επεισόδια που έγιναν στο τέλος με φίλους της Παναχαϊκής.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τσίροβιτς με 14 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γκονζάλες με 11 και Πανταλέων με 10. Για τους ηττημένους μόνο ο Νίκος Ρουμελιώτης με 13 είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Νικολόπουλος

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 7 άσσους, 34 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 29 λάθη αντιπάλων και της Παναχαϊκής προήλθαν από 3 άσσους, 28 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-16, 25-18) σε 74΄

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 4 (1/1 επ, 3 μπλοκ), Δημητριάδης 7 (4/6 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ, 40% υπ - 40% άριστες), Τσίροβιτς 14 (13/22 επ, 1 άσσος, 63% υπ - 38% άριστες), Γκονζάλες 11 (9/20 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Ρανγκέλ 6 (4/4 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Πανταλέων 10 (3/4 επ, 3 άσσοι, 4 μπλοκ) / Δαρίδης (λ, 50% υπ - 25% άριστες).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Συνοδινός): Ρεκ 5 (5/9 επ), Δημητριάδης 1 (1/1 επ), Σορμάζ 4 (1/10 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 29% υπ - 17% άριστες), Μπαράχας 6 (5/12 επ, 1 άσσος, 50% υπ - 40% άριστες), Ρουμελιώτης Ν. 13 (13/26 επ), Βλαχοστάθης 3 (2/4 επ, 1 μπλοκ) / Ρουμελιώτης Μ. (λ, 35% υπ - 29% άριστες), Ιτάλο (λ), Κοτσιλιάνος, Μαυραγάνης 1 (1/1 επ), Κωστόπουλος.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση. Πήραμε τη νίκη ευκολότερα απ΄ότι περιμέναμε. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί βγάλαμε σειρά τεσσάρων δύσκολων αγώνων χωρίς να είμαστε πλήρεις και με πολλές απουσιες. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Χρίστο Μπέλο για την αγωνιστικότητα του και για τα όσα προσφέρει, στον Θωμά Δημητριάδη που μετά πολυετή απουσία λόγω τραυματισμών έχει επιστρέψει δυναμικά και στο Θάνο Μαρούλη που καταφέρνει να χειρίζεται την ομάδα παρά τις πολλές αλλαγές και τα διαφορετικά σχήματα. Ετοιμαζόμαστε για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής Νίκος Ρουμελιώτης είπε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Στο 3ο σετ εγώ και οι συμπαίκτες μου αισθανθήκαμε δυσφορία από καπνογόνο που είχε ανάψει νωρίτερα και ζητήσαμε να κάνουμε ένσταση. Μας το αρνήθηκε ο διαιτητής. Δεν πήρα την ομάδα να φύγω από το γήπεδο. Πήρα τους συμπαίκτες μου για να ρίξουμε νωρό στο πρόσωπο μας. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στους εκδρομείς που μας συνόδεψαν από την Πάτρα και επιτέθηκαν στον αδελφό μου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα