Μεγάλο φαβορί οι Πειραιώτες με Παμβοχαϊκό

Μεγάλο φαβορί οι Πειραιώτες με Παμβοχαϊκό

Φώτης Καρακούσης
Μεγάλο φαβορί οι Πειραιώτες με Παμβοχαϊκό

bet365

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παμβοχαϊκό ολοκληρώνει την 2η αγωνιστική στην Volley League. Μεγάλο φαβορί οι Πειραιώτες, για την έκπληξη οι Βραχατιώτες.

Με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παμβοχαϊκό στο κλειστό του Ρέντη (19:30), ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή η δεύτερη αγωνιστική στην Volley League. Οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα στο να φτάσουν στην δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και μπροστά στον κόσμο της αναμένεται να φτάσει με άνεση στο τρίποντο.

Στον αντίποδα οι Βραχατιώτες που και αυτοί ξεκίνησαν με νίκη επικρατώντας του Ηρακλή Χαλκίδας στην πρεμιέρα, θέλουν κόντρα στους μεγάλους τους αντιπάλους να πετύχουν την πρώτη πολύ μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ωστόσο πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Τσούπκοβιτς: «Όπως στον Ερυθρό Αστέρα»

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Σέρβος ακραίος Κονσταντίν Τσούπκοβιτς δήλωσε: «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Για όλους εμάς που είμαστε νέοι στην ομάδα είναι πάντα δύσκολη η αρχή με κάθε αντίπαλο. Πάντα προσπαθείς να δώσεις το 100% και να αποδείξεις τις δυνατότητες σου. Έχουμε μεγάλη εμπειρία ως ομάδα. Μέσα από κάθε πόντο, μέσα από κάθε σετ, μέσα από κάθε παιχνίδι μεγαλώνουμε μαζί ως ομάδα. Εχουμε μεγάλες δυνατότητες. Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας στο γήπεδο. Για μένα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα είναι κάτι ξεχωριστό».

Τσαδήμας: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Πολύ δουλειά περιμένει το λίμπερο του Παμβοχαϊκού Θοδωρή Τσαδήμα ο οποίος δήλωσε: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και σίγουρα μας περιμένει πίεση. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αν είμαστε καλά στην υποδοχή και στην "αλλαγή" θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλά μπλοκ - άμυνα, πιέζουμε στο σερβίς και πιστεύω πως είμαστε σε θέση να κόντραρουμε τον αντίπαλο μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα