Με προβλήματα οι... πράσινοι, να τα εκμεταλλευτούν οι Πατρινοί

Φώτης Καρακούσης
Με προβλήματα οι... πράσινοι, να τα εκμεταλλευτούν οι Πατρινοί

bet365

Σημαντικό ματς στην Κυψέλη με τον Παναθηναϊκό των σημαντικών προβλημάτων να υποδέχεται την Παναχαϊκή που θα προσπαθήσει να τα εκμεταλλευτεί.

Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή θα συνεχιστεί την Κυριακή η 2η αγωνιστική στην Volley League. Οι... πράσινοι θα υποδεχθούν τους Πατρινούς (18:00) στην Κυψέλη έχοντας σίγουρα ένα σημαντικό πρόβλημα, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι δύο. Αρχικά θα απουσιάσει 100% ο Όσνιελ Μεργκαρέχο, με τον Κουβανό να ταλαιπωρείται με τους κοιλιακούς, ακολουθώντας σχετική θεραπεία. Το δεύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Χοσέ Λουίς Γκονζάλες. Ο Αργεντίνος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο μάτι και μόνο αν κριθεί απαραίτητο θα αγωνιστεί με τον Μπέλο να είναι ο βασικός διαγώνιος του... τριφυλλιού.

Στον αντίποδα οι... ροσσονέρι θα κατέβουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και θα θέλουν σίγουρα να εκμεταλλευτούν αυτά των αντιπάλων τους. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πριν δύο βδομάδες στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί και να παίρνει την πρόκριση για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Όσον αφορά την πρώτη αγωνιστική οι... πράσινοι επικράτησαν στο Λουτράκι του Κυζικού με 3-1, ενώ οι Πατρινοί ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό εντός έδρας με 3-0.

Μπέλος: «Μόνο νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Γκονζάλες θα αγωνιστεί εάν παραστεί ανάγκη και το βάρος της επίθεση θα κληθεί να σηκώσει και πάλι ο Χρίστος Μπέλος ο οποίος και δήλωσε: «Για ένα ακόμη παιχνίδι καλούμαστε να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα, αυτή τη φορά απέναντι σε μία έμπειρη και δυνατή αντίπαλο. Ωστόσο, μέσα από τις δυσκολίες «χτίζονται» οι ομάδες και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και μάλιστα στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, που και στο Λουτράκι ήταν φανταστικός».

Δημητριάδης: «Να εκμεταλλευτούμε τα προβλήματα του ΠΑΟ»

Βασικός πασαδόρος θα είναι ο έμπειρος Μανώλης Δημητριάδης ο οποίος δήλωσε: «Η ομάδα μου προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα της και να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των ξένων του Παναθηναϊκού. Ηττηθήκαμε από τον Παναθηναϊκό στο Λιγκ Καπ αλλά αυτός ο αγώνας θα είναι διαφορετικός διότι εμείς θα είμαστε καλύτεροι ενώ από τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει ο Μεργκαρέχο. Επί πλέον είμαστε πιο προετοιμασμένοι, έχουμε κάνει πιο πολύ προετοιμασία κι εγώ έχω προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα. Εάν κρατήσουμε την τακτική μας περιμένω να βγει κάτι καλό από αυτό το ματς»

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα