Η Χριστοδούλου καλύτερη πασαδόρος του πρώτου γύρου

Gazzetta team
Η Χριστοδούλου καλύτερη πασαδόρος του πρώτου γύρου

bet365

Η Στέλλα Χριστοδούλου αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος του πρώτου γύρου της Volleyleague Γυναικών, μετά από ψηφοφορία των προπονητών όλων των ομάδων.

Από το 2011 που πήγε στον Ολυμπιακό δεν έχει σταματήσει να σηκώνει τρόπαια και να πετυχαίνει διακρίσεις. Ο λόγος για την Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία οδηγεί για ένατη σεζόν τις «ερυθρόλευκες» σε Ελλάδα και Ευρώπη με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων και την επιστροφή στους τελικούς του Challenge Cup.

Μετά από 11 αγωνιστικές η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι στη κορυφή της Volleyleague γυναικών, με την Χριστοδούλου να κερδίζει την εμπιστοσύνη 6 προπονητών της κατηγορίας για την κορυφαία πασαδόρο του πρώτου γύρου.

Η Στέλλα Χριστοδούλου μετά από 11 αγώνες στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 57 πόντους (τους περισσότερους από κάθε άλλη πασαδόρο) με 34/55 επιθέσεις (61,8% αποτελεσματικότητα), 16 άσσους και 7 μπλοκ, ενώ η ομάδα της έχει το δεύτερο καλύτερο ποσοστό στην επίθεση στο πρωτάθλημα με 42,6% (558/1309 τελειωμένες).

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη δύσκολη συνέχεια»

Η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο volleyball.gr: «Καταρχήν εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο και το τέλος της σεζόν να βρει πάλι τον Ολυμπιακό στη κορυφή. Το πρωτάθλημα φέτος έχει δείξει ότι είναι πολύ πιο δυνατό και ανταγωνιστικό. Ο Β' γύρος που ξεκινά θα είναι πολύ απαιτητικός για εμάς με πολλά παιχνίδια και ταξίδια, λόγω και του Challenge Cup. Έχουμε δουλέψει καλά την περίοδο των εορτών, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. θα κυνηγήσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Οι ψήφοι των προπονητών

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 6 ψήφοι

Όλγα Βεργίδου (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 3 ψήφοι

Τζένιφερ Νογκουέρας (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα