Η Ζακχαίου καλύτερη κεντρικός του πρώτου γύρου

Gazzetta team
Η Ζακχαίου καλύτερη κεντρικός του πρώτου γύρου

bet365

Την Κατερίνα Ζακχαίου ψήφισαν ως καλύτερη κεντρική του πρώτου γύρου οι προπονητές των ομάδων της Volleyleague γυναικών.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών, οι 12 προπονητές των ομάδων ψήφισαν μέσω του www.volleyball.gr την κορυφαία επτάδα και την αθλήτρια σε κάθε θέση που ξεχώρισαν στις 11 πρώτες αγωνιστικές.

Η Κατερίνα Ζακχαίου πραγματοποιεί τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα της στην τρίτη της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με 9 από τους 12 κόουτς να την ψηφίζουν ως μία από τις κορυφαίες κεντρικές του πρώτου γύρου.

Η Κύπρια κεντρική μετά από 11 αγώνες στη Volleyleague γυναικών έχει πετύχει 114 πόντους με 59/111 επιθέσεις (53,2% αποτελεσματικότητα), 12 άσσους και 43 μπλοκ, οδηγώντας και τη κούρσα στη σχετική κατηγορία.

«Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει σε δύσκολους αγώνες»

Η Κατερίνα Ζακχαίου δήλωσε στο volleyball.gr: «Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό από τις προηγούμενες χρονιές. Πρωταγωνιστούν αρκετές ομάδες και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς γιατί παίζουμε συχνά δυνατούς αγώνες, που μας βοηθούν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επιτέλους βλέπουμε όμορφο βόλεϊ και ανεβαίνει το επίπεδο. Εμείς μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και να δίνουμε πάντα το 100%. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει πλέον από δύσκολους αγώνες, ταξίδια και είμαι σίγουρη ότι δεν θα μας επηρεάσει» δήλωσε η Κύπρια κεντρική και κλείνοντας έδωσε τη δική της ευχή για το νέο έτος:

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα και ό,τι θέλει ο καθένας να το αποκτήσει. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να έχουμε όλες στην ομάδα υγεία και να έχουμε κατακτήσει όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Οι ψήφοι των προπονητών

Κατερίνα Ζακχαίου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 9 ψήφοι

Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ) - 4 ψήφοι

Άννα Καλαντάτζε (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 3 ψήφοι

Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι

Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας) - 3 ψήφοι

Ιλιόνη Κελεσίδη (Παναθηναϊκός ΑΟ) - 1 ψήφος

Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ) - 1 ψήφος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα