Χαντάβα: «Θέλουμε τη νίκη και με καλό παιχνίδι»

Gazzetta team
Χαντάβα: «Θέλουμε τη νίκη και με καλό παιχνίδι»

bet365

Η νίκη και με καλή εμφάνιση είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη όπως ανέφερε η ακραία των «ασπρόμαυρων», Εύα Χαντάβα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Η αθλήτρια του δικεφάλου, Εύα Χαντάβα, δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από το ματς της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος...

"Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη πάει πολύ καλά. Χάσαμε 3 ντέρμπι και αυτό επηρέασε κάπως την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Παρόλα αυτά, μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να βρούμε πάλι το ρυθμό μας και το πρόσωπο που δείξαμε, ως ΠΑΟΚ, στην αρχή της προετοιμασίας.

Είναι δεδομένο ότι πάμε για τη νίκη και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, διότι το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Η ψυχολογία μας έχει ανέβει. Μέσα από τις προπονήσεις διακρίνεται το πάθος και προσπάθεια, το οποίο είναι θετικό και πιστεύω ότι σίγουρα θα βγει και στον αγώνα.

Παρά τα όποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο θέλουμε και καλούμε τον κόσμο μας να έρθει και να μας στηρίξει, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια, γιατί πραγματικά το χρειαζόμαστε!"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα