ΠΑΟΚ: Ιστορική πρώτη παρουσία στη Volleyleague γυναικών

ΠΑΟΚ: Ιστορική πρώτη παρουσία στη Volleyleague γυναικών

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ιστορική πρώτη παρουσία στη Volleyleague γυναικών

bet365

Την πρώτη του παρουσία στη Volleyleague γυναικών ετοιμάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά το 2016 ξεκίνησε την προσπάθειά του για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και μετά από τρία χρόνια που αναδείχθηκε πρωταθλητής σε όλες τις κατηγορίες, ήρθε η ώρα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Volleyleague.
Ο Σλοβάκος Μίχαλ Μάσεκ είναι ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ενώ η πασαδόρος Καρολίνα Αλμπουκέρκι (Βραζιλία), η ακραία Κλαούντια Καζορόφσκα (Πολωνία) και η διαγώνα Ντάρια Έρτσεν (Σλοβενία) οι πρώτες αθλήτριες εκτός Ελλάδας που φορούν τη φανέλα του.
Από την περυσινή ομάδα παρέμειναν οκτώ αθλήτριες, μεταξύ αυτών η αρχηγός Εύα Χαντάβα και η έμπειρη Ελένη Κιόση. Τον ελληνικό κορμό που έχει δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ ήρθαν να συμπληρώσουν και οι Μαρία Μυρίδου (λίμπερο), Ιωάννα Πολυνοπούλου (κεντρική) και Νικολέτα Καραφουλίδου (κεντρική).

Μίχαλ Μάσεκ (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Δεν τα παρατάμε ποτέ»


«Αυτό που θα ήθελα πρώτα απ'όλα από την ομάδα μου είναι να παλεύει για κάθε παιχνίδι και μέρα με την μέρα να κάνει βήματα μπροστά. Είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έξυπνα και να παλεύουμε όλα τα ματς στο 100%, τότε θα είμαστε ικανοποιημένοι στο φινάλε της σεζόν. Πρέπει να μάθω καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά θεωρώ πως με όποιον και να παίζουμε δεν θα τα παρατάμε ποτέ και αυτό θα μας ξεχωρίσει».

Για την πορεία της Εθνικής γυναικών και πως θα βοηθηθεί το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ελλάδα και Σλοβακία ήταν δύο ομάδες έκπληξη στο φετινό ευρωπαϊκό με πολλές δυνατότητες. Είναι σημαντικό η ομοσπονδία να βοηθήσει τα σωματεία, τις αθλήτριες, τους προπονητές για να πάνε όλοι μαζί μπροστά. Στην Σλοβακία έγινε μεγάλο μπαμ φέτος με το ευρωπαϊκό και ελπίζω να γίνει το ίδιο και για την Ελλάδα».

Εύα Χαντάβα (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ο κόσμος θα είναι ο έβδομος παίκτης μας»
«Θα ήθελα φέτος να μας χαρακτηρίζει η μαχητικότητά μας, σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτερες και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Το να μιλάμε για επιτυχίες είναι νωρίς, αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε ποιοτικό βόλεϊ και φυσικά θέλουμε μόνο νίκες. Κανείς δεν παίζει για να χάσει, οπότε χρειάζεται σοβαρότητα σε κάθε ματς. Επειδή υπάρχουν πιο πολλά εμπορικά ονόματα στο πρωτάθλημα, γίνεται αυτόματα και πιο ανταγωνιστικό και πολλά παιχνίδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο γυναικείο βόλεϊ και ο κ. Αμοιρίδης κάθε χρόνο δημιουργεί ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Αξίζει συγχαρητήρια αυτή η ομάδα για εδώ που έχει φθάσει. Πλέον παίζουμε στην μεγάλη κατηγορία και η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο κόσμος είναι ο έβδομος παίκτης μας και τον θέλουμε στο πλευρό μας».
Τα τρελά όνειρα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ dancing song

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα