Χωρίς ξένες για να μείνει ο Ηλυσιακός

Gazzetta team
Χωρίς ξένες για να μείνει ο Ηλυσιακός

bet365

Παίζοντας χωρίς ξένες ο στόχος του Ηλυσιακού στο νέο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Με τον Γιώργο Ρούση να μένει στον πάγκο της ομάδας, ο Ηλυσιακός ξεκινάει την δεύτερη συνεχόμενη σεζόν του στη Volleyleague γυναικών με στόχο να μείνει στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα. Η ομάδα των Ιλισίων πέρυσι τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας, κατάταξη που θα κυνηγήσει και φέτος.
Ο Ηλυσιακός είναι η μόνη ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ξένη στο ρόστερ της και φέτος έγιναν αρκετές αλλαγές. Μόλις τέσσερις αθλήτριες παρέμειναν στην γυναικεία ομάδα και έγιναν συνολικά δέκα προσθήκες.
Γιώργος Ρούσης (Προπονητής Ηλυσιακού ΑΟ): «Πλεονέκτημα που δεν μας γνωρίζει ο αντίπαλος»

«Δεν ξέρω σε ποια θέση θα τερματίσουμε, απλά ελπίζω να είναι μία που θα μας κρατήσει στην κατηγορία. Έχουμε πολλά νιάτα στην ομάδα, υπάρχει όρεξη για δουλειά από όλες τις αθλήτριες και έχουμε και το απρόβλεπτο παράγοντα, που είναι το γεγονός ότι δεν μας γνωρίζει ο αντίπαλος. Θεωρώ πως η πορεία της εθνικής γυναικών στο ευρωπαϊκό θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πρωτάθλημα και πως τα καλύτερα έρχονται».
Στεφανία Μπέμπη (Αρχηγός Ηλυσιακού ΑΟ): «Είμαστε ομάδα της γειτονιάς και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
«Το χαρακτηριστικό μας φέτος θα είναι η ενέργεια και η μαχητικότητα που θα δείχνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Είμαστε μία ομάδα της γειτονιάς και θέλουμε όλο τον κόσμο της περιοχής στο πλευρό μας στην δύσκολη πορεία που μας περιμένει. Επιτυχία θα είναι να μείνουμε στην κατηγορία δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο. Είμαστε ομάδα χωρίς ξένες και με μικρό μέσο όρο ηλικίας και θα είναι πολύ σημαντικό αν τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά να αναδείξουμε αθλήτριες από τις υποδομές μας και να πάρουν εμπειρίες».
Ηλυσιακός lockers room song
Τα τρελά όνειρα του Ηλυσιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα