Φιλική νίκη επί του ΖΑΟΝ ο Παναθηναϊκός

Φιλική νίκη επί του ΖΑΟΝ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Φιλική νίκη επί του ΖΑΟΝ ο Παναθηναϊκός

bet365

Θετικά στοιχεία για τον Παναθηναϊκό, με τις «πράσινες» να επικρατούν του ΖΑΟΝ με 3-0 σε φιλικό αγώνα, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει της επιστροφής τους στην Α1 Γυναικών.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναίκού επιβλήθηκε με 0-3 σετ (22-25, 11-25, 9-25) επί του ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο σε φιλική αναμέτρηση.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες και ο τεχνικός Κυριάκος Καμπερίδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Το «τριφύλλι» αγωνίστηκε χωρίς την Άννα Καλαντάντζε που ταλαιπωρείται από μία ίωση ενώ και η Διώτη αγωνίστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς και από αύριο θα μπει σε πιο έντονο πρόγραμμα προπόνησης.

Ο ΠΑΟ δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ ενώ τα άλλα δύο οι «πράσινες» τα κατέκτησαν εύκολα. Αξίζει να σημειωθεί ότι παίχτηκε και ένα τέταρτο σετ το οποίο το κατέκτησε και πάλι ο Παναθηναϊκός με 15-10.

Παναθηναϊκός (Καμπερίδης):Βεργίδου 4 (3 μπλοκ), Κοσμά 7 (2 άσοι), Κωνσταντέλλου 8 (2 άσοι, 4 μπλοκ), Οικονομίδου 16 (2 άσοι), Πότοκαρ 15 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Κελεσίδη 10 (2 άσοι, 4 μπλοκ), Ρόγκα (λ. 73%υπ.) / Βογιατζόγλου 1, και Φακοπουλίδου 10 (8 άσοι, 1 μπλοκ), Διώτη, Τσιούχα 1, Λεωνίδου (λ.)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα