Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε παρά το 2-0 στον τελικό επί του Πανναξιακού ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής τόνισε τα εξής: «Ήταν σίγουρα ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανναξιακός έπαιξε καλύτερα αλλά η ομάδας μας είχε σωστή αντίδραση και έκανε ένα καλό παιχνίδι. Στα δύσκολα αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, μπορστά στον κόσμο μας, στο Ρέντη και να πανηγυρισουμε όλοι μαζί».

Κωστακόπουλος: «Πιο αποφασιστικός ο Ολυμπιακός»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανναξιακού, Νίκος Κωστακόπουλος επισήμανε: «Παίξαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και το δεύτερο σετ θεωρώ πως έπρεπε να το πάρουμε. Ίσως άλλαζε την ροή του αγώνα, όμως ο Ολυμπιακός στους δύσκολους πόντους ήταν πιο αποφασιστικός και μέτρησε η εμπειρία του. Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον για εμάς. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε. Ήταν συγκλονιστικός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα