Χουντίμα: «Δεν περίμενα να μείνουμε εκτός playoffs»

Χουντίμα: «Δεν περίμενα να μείνουμε εκτός playoffs»

Gazzetta team
Χουντίμα: «Δεν περίμενα να μείνουμε εκτός playoffs»

bet365

Την απογοήτευσή της για την φετινή πορεία του Άρη εξέφρασε η ακραία των... κιτρίνων Βερόνικα Χουντίμα που αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 20ης αγωνιστικής.

Δύο χρόνια στην Ελλάδα, ισάριθμα βραβεία MVP για την Βερόνικα Χουντιμά. Η Γαλλίδα ακραία πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα της και με 320 πόντους σε 20 αγώνες, είναι η πρώτη σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» και δεύτερη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η Βερόνικα Χουντιμά μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας, για τη σεζόν που δεν εξελίσσεται όπως η ίδια και η ομάδα ανέμενε, καθώς και για την κλήση στην Εθνικής Γαλλίας, την οποία περιμένει για να αντιμετωπίσει και την Ελλάδα στο Ευρωβόλεϊ στην Άγκυρα.

Για το βραβείο της MVP:«Χαίρομαι που είναι το δεύτερο βραβείο MVP που κατακτώ στην Ελλάδα και με τον Άρη. Αυτό δείχνει ότι κάτι προσφέρω και εγώ. Το βραβείο του MVP έρχεται μέσα από ολόκληρη την ομάδα και του προπονητικού επιτελείου, οπότε το βραβείο ανήκει σε αυτούς».

Για τη φετινή σεζόν και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν εκτός πλέι-οφ. Η σεζόν είναι δύσκολη. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το φινάλε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε, όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Το πρωτάθλημα κάθε χρόνο είναι και καλύτερο και πιστεύω πως θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Παίζουν αθλήτριες υψηλού επίπεδου και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη προβολή του αθλήματος στην Ελλάδα».

Για την Εθνική Γαλλίας και το Euro: «Μετά από αρκετά χρόνια, επικοινώνησαν φέτος μαζί μου από τη γαλλική ομοσπονδία. Φυσικά και στόχος μου είναι να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γαλλίας. Ποια αθλήτρια δεν θα ήθελε να συμμετέχει με την χώρα της σε μεγάλες διοργανώσεις; Ξέρω πως στο Ευρωπαϊκό η Γαλλία έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και ελπίζω να είμαι παρούσα, καθώς μπορώ να βοηθήσω και στο σκάουτινγκ της ελληνικής ομάδας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα