Καραφουλίδου: «Πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου βραβείο»

Gazzetta team
Καραφουλίδου: «Πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου βραβείο»

bet365

Η Άλκηστη Καραφουλίδου αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια της 17ης αγωνιστικής και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά της για το βραβείο.

Μόλις στα 19 της χρόνια, η Άλκηστη Καραφουλίδου με τους 23 πόντους που πέτυχε στη νίκη του ΑΟ Θήρας στην έδρα του Πορφύρα, αναδείχθηκε MVP της 17ης αγωνιστικής. Η πανύψηλη διαγώνια από την Κατερίνη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Σαντορίνης, την πορεία στο Challenge Cup και το πρωτάθλημα, καθώς και για την κλήση της στην Εθνική γυναικών το καλοκαίρι του 2018.

Για το βραβείο της MVP: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το πρώτο μου βραβείο MVP. Αν δεν ήταν οι συμπαίκτριές μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, οπότε το αφιερώνω σε αυτές».

Για την κλήση της στην Εθνική: «Η Εθνική ομάδα είναι μοναδική εμπειρία για κάθε αθλήτρια. Σου δίνει κίνητρο να συνεχίσεις να προσπαθείς καθημερινά για αυτό που αγαπάς να κάνεις. Είναι σαν επιβράβευση για τις αθλήτριες. Η εμπειρία που είχα στην Πορταριά ήταν εξαιρετική. Γνώρισα και συνεργάστηκα με αθλήτριες υψηλού επιπέδου, έμαθα καινούργια πράγματα και φέτος στη Σαντορίνη έχω την χαρά να είμαι με ορισμένα κορίτσια που ήμασταν μαζί στην Εθνική, ανεβάζοντας το επίπεδο και των προπονήσεων».

Για τον ΑΟ Θήρας: «Πιστεύω ο ΑΟ Θήρας είναι καλύτερος από πέρυσι. Έχουμε μία διοίκηση που είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, ένα αξιόλογο προπονητικό σταφ που παλεύει καθημερινά, ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά στο γήπεδο. Όλες μεταξύ μας έχουμε άψογο κλίμα και θεωρώ πως δεν λείπει κάτι. Θα παλέψουμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο και νομίζω ήρθε η ώρα ο ΑΟ Θήρας να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα».

Για την πορεία στην Ευρώπη: «Στην Ευρώπη κάναμε πολύ καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Challenge Cup. Είναι πρώτη φορά που η Σαντορίνη φθάνει τόσο ψηλά σε μεγάλη διοργάνωση και είμαστε χαρούμενες όλες που ήμασταν κομμάτι αυτής της επιτυχίας. Το παλέψαμε μέχρι τέλους και θεωρώ πως την επόμενη σεζόν θα πάμε ακόμα καλύτερα».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα