Μαρκόπουλο: «Οι αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το ματς»

Gazzetta team
Μαρκόπουλο: «Οι αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το ματς»

bet365

Με ανακοίνωσή του το Μαρκόπουλο ανέφερε μεταξύ άλλων πως η διαιτησία του Αβραμίδη διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους Μακεδόνες Αξιού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση-καταγγελία έχει ως εξής: «Επειδή πολλές φορές η σιωπή λαμβάνεται ως αδυναμία, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ως ΑΟ Μαρκοπούλου δύο θέματα.

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον ΑΣ Μακεδόνες Αξιού για την άψογη συμπεριφορά των αθλητριών, των προπονητών, των παραγόντων αλλά και των φιλάθλων τους στην μεταξύ μας αναμέτρηση του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου 2018.

Για πολλοστή φορά έδειξαν μια εξαιρετική φιλοξενία και θα θέλαμε ειλικρινά να τους ευχηθούμε καλό υπόλοιπο αγωνιστικής χρονιάς, να εκπληρωθούν όλοι οι φετινοί τους στόχοι και υποσχόμαστε να τους φιλοξενήσουμε με τον ίδιο κόσμιο και αθλητικό τρόπο που μας συμπεριφέρθηκαν.

Όμως η ιστορία μας στην Α1 Εθνική κατηγορία δεν μας επιτρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη την συμπεριφορά και τις κρίσεις του Α’ Διαιτητή της αναμέτρησης κ. ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ο οποίος τυγχάνει και Διεθνής Διαιτητής. Θεωρούμε ότι οι λανθασμένες, σε κρίσιμα σημεία αποφάσεις του, έκριναν κατά πολύ το αποτέλεσμα του αγώνα. Τεκμηριώνοντας τα παραπάνω θέτουμε στην κρίση όλων των φιλάθλων του Βόλλευ το βίντεο διάρκειας 1 λεπτού, το οποίο ακολουθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα