Έτοιμες για την πρεμιέρα οι «ερυθρόλευκες»!

Έτοιμες για την πρεμιέρα οι «ερυθρόλευκες»!

Δημήτρης Τομαράς
Έτοιμες για την πρεμιέρα οι «ερυθρόλευκες»!

bet365

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι στον Άρη (27/10, 19:00), η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζει την προετοιμασία της στον Ρέντη, με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για την υπεράσπιση των κεκτημένων.
Οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα εμφανιστούν πανέτοιμες για την πρεμιέρα έχοντας δουλέψει πολύ στην προετοιμασία αλλά και εν μέσω φιλικών αγώνων. Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη, μια καλή ομάδα, όπως έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, καθώς βρίσκεται στις κορυφαίες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία και είμαστε έτοιμες για την πρεμιέρα. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν με υγεία. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί και κάθε χρόνο θέλουμε όλους τους τίτλους. Ξεκινάμε από το Σάββατο την πορεία μας, να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις μας, για την υπεράσπιση του τίτλου μας και θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι πάντα η δύναμή μας και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα