Ολυμπιακός: Φιλικό με Α.Ο. Θήρας την Παρασκευή

Ολυμπιακός: Φιλικό με Α.Ο. Θήρας την Παρασκευή

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Φιλικό με Α.Ο. Θήρας την Παρασκευή

bet365

Μετά την πρωτιά στο τουρνουά της Νάξου, η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στον Ρέντη αλλά και φιλικά.

Επιστροφή χρημάτων* στο Χίμκι – Ολυμπιακός και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ερυθρόλευκες» προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων με ορίζοντα το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη στον Ρέντη το Σάββατο 27 Οκτωβρίου (19:00). Το πρόγραμμα ενόψει της συνέχειας περιλαμβάνει το φιλικό με τον Α.Ο. Θήρας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (12/10) στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Στο συγκεκριμένο τεστ ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές και να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτριες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα