Επιστρέφει με κέρδη από την Κύπρο ο Παναθηναϊκός

Επιστρέφει με κέρδη από την Κύπρο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Επιστρέφει με κέρδη από την Κύπρο ο Παναθηναϊκός

bet365

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά της Κύπρου, με ήττα 0-3 σετ (15-25, 20-25, 20-25) από την ισχυρή Μακάμπι Χάιφα που ήταν και η νικήτρια της διοργάνωσης.

Η σχετική ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Οι «πράσινες» ήταν κουρασμένες καθώς χτες αργά το βράδυ τελείωσαν ένα σκληρό ματς με την Ανόρθωση και σχεδόν 12 ώρες αργότερα αντιμετώπισαν την Μακάμπι .

Ο Κυριάκος Καμπερίδης έκανε αρκετές αλλαγές και σε γενικές γραμμές η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο.

Λιλ – Μαρσέιγ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κωνσταντινίδης και Αντώρκας ενώ και σε αυτό το ματς ο κόσμος της ομάδας ήταν στο πλευρό της με 30 «πιστούς» από την Κύπρο.

Παναθηναϊκός (Καμπερίδης):Κοντουρά 5, Νούσια 5, Κοσμά 8, Ι.Βογιατζόγλου 2, Παπανίκα, Λεωνίδου 4, Τσιάκουλα 5, Κονοπάτσκα 2, Οικονομίδου 6, Κελεσίδη, Ρόγκα (λ).

Μακάμπι Χάιφα (Σαμάι): Μοτόσχοφ, Κοίμπρα, Στέιν, Κλίμοβιτς, Οσόκιν,Καρντόνις, Μαλίκ, Ζίλμπερμαν,Σονέγκο, Σταρίκοβα.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε: «Ήταν ένα Πολύ δυνατό τουρνουά , με πολύ δυνατές ομάδες . Είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε και προχωράμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και ελπίζουμε στο μέλλον να ανταποδώσουμε».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα