Χωρίς Ρόγκα ο Παναθηναϊκός 4-0 την Ενωση Βύρωνα

Χωρίς Ρόγκα ο Παναθηναϊκός 4-0 την Ενωση Βύρωνα

Gazzetta team
Χωρίς Ρόγκα ο Παναθηναϊκός 4-0 την Ενωση Βύρωνα

bet365

Η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσε φιλικό αγώνα με την Ενωση Βύρωνα απόψε στο γυμναστήριο του Βύρωνα.

Αν και τις δύο ομάδες της χωρίζει μία κατηγορία οι προπονητές των δύο ομάδων Καμπερίδης και Κυριαζής έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Με τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκε η Ρόγκα. Παίχτηκαν τέσσερα σετ και επικράτησαν σε όλα οι «πράσινες».

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την Ενωση Βύρωνα αγωνίστηκαν η Λύδια Μερκούρη (πάσα), η Ελπίδα Παπουτσάκη (διαγώνιος), η Σοφία Σολωμού (ακραία), η Σοφια Βασιλακοπούλου (ακραία), Ναταλία Κωτσιάκη (κεντρική), η Χριστίνα Τομαρά (κεντρική), η Μαρία Αναγνωστοπούλου (κεντρική), η Κατερίνα Πασσά (κεντρική), η Σταυρίνα Κοντραφούρη (λίμπερο) και η Φιόνα Τζέγια (λίμπερο).

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πάσα την Κουντουρά και αλλαγή την Βογιατζόγλου,διαγώνια την Οικονομιίου,ακραίες την Κοσμά και τη Νούσια και κεντρικες η Λαμπρινιδου και η Κλέπκου.

Στο μεταξύ, οι νεάνιδες του Παναθηναϊκού σε φιλικό που έγινε στο γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τον Αστέρα Νίκαιας νίκησαν 3-2 (22-25, 25-18, 25-11, 26-28 15-1). Παίχτηκε και πέμπτο σετ που πήρε επίσης ο Παναθηναϊκός με 25-11.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα